@user537187929
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 20815
Zeer handig voor een bezoek aan Genua. Er zijn slechts 6 zeer krappe staanplaatsen. Toegankelijk voor grote campers. Water- en stroomaansluitingen aanwezig. Erg lawaaierig omdat het naast een drukke weg ligt.
Grote camping onder de bomen, direct aan het strand. Alle voorzieningen aanwezig: 3 zwembaden, tennisbanen, volleybalvelden, een basketbalveld, enz. Gelegen in een prachtig park met een minimarkt, alles voor €40 per nacht, inclusief alles. We hebben 4 nachten op deze fantastische plek doorgebracht.
Sitecode: 19913
Ideale en veilige locatie om Rome te bezoeken; de bus stopt direct bij de ingang. Vriendelijke ontvangst, maar alleen in het Italiaans. €40 per nacht voor een grote camper, €35 voor kleinere. 220V en water inbegrepen. We zagen de ingang de eerste keer niet, maar met behulp van de kaart was het geen probleem.
Een uitgestrekte weide met gemarkeerde staanplaatsen voor kampeerders. Rustige locatie vlakbij de haven en het kasteel. 20 minuten rijden voor één nacht, inclusief alle voorzieningen. Een zeer hartelijk welkom van de eigenaren.
Op een rustige locatie met schaduw van de bomen indien gewenst, douches, toiletten, elektriciteit en goede bereikbaarheid, zelfs voor een grote camper. Zeer vriendelijk welkom van de eigenaar.
Voor wie een locatie dicht bij het centrum zoekt, is dit handig; bushalte 22 is op slechts 100 meter afstand. We betaalden €30 voor één nacht, contant!
Wat een prachtige plek! We werden hartelijk ontvangen door een vriendelijke man. Hartelijk dank aan hem, wiens naam ik helaas even kwijt ben. De douches en toiletten voor kampeerders zijn brandschoon en gloednieuw. Alle voorzieningen zijn gratis en perfect uitgerust. Prachtig uitzicht op het dorp en de vallei. Panni ligt vrij ver van de gebaande paden, maar dit dorp is de omweg absoluut waard.