@user553110495
- 2022
- Carthago C-Tourer I 143 LE Mercedes-Benz
- 2022
- Ander
wij hebben hier 6 weken gestaan. fantastische tijd. staff zeer vriendelijk en meedenkend. Schone en mooie toiletgebouwen, nieuw. Restaurant Hippie en de Eroski-campingwinkel super. strand op loopafstand en pijnboombossen om met de honden te wandelen. Enige minpuntje is het aangrenzende sportveld. je moet af en toe echt afschakelen van de herrie daarvan.
Zo nu en dan kom je op een plek waar je voorlopig wel wilt blijven omdat alles klopt. voor ons deze prachtige camperplaats in Montanchez. heerlijke douches, zon en schaduw, heel schoon, hartelijke en betrokken Nederlandse eigenaren. Enig dorpje en héérlijke wandelroutes met de hond. Plek met een sterretje tijdens onze reis. 👨❤️👨
heerlijke plek! Top personeel! Leuk restaurant en pizzabar. Grote plekken en zeer hygiënisch en schone douches. Echt de moeite waard om hier een stop te maken.
prima camperstop. Je kunt nu gewoon bij de receptie van de camping afrekenen. automaat is afgeschaft. Heerlijk gegeten in het restaurant op de camping. Prima voor doorreisfunctie!
goed verzorgde scone camping. Vriendelijk personeel en lekker restaurant. Maar er is op de hele camping geen water te tappen. om je tank te vullen moet je het terrein af waar maar 1 kraan is. Voor selfsupporting campers dus een no go area. Om de dag opbreken om te vullen en te lozen niet relaxed.
De fijnste plek in 6 weken Italië. minicamping in de Marche. De hartelijke ontvangst op mijn verjaardag, de ruimte en rust maar vooral het schitterende uitzicht op het dal en de besneeuwde appenijnen was iedere dag genieten. Heerlijke regendouche met handdouches. En de gezamenlijke maaltijden bereid door de Italiaanse kokkie ook te leuk! Week gebleven. Must go! En proef ook vooral hun heerlijke wijn. goede restaurantjes op loop/fietsafstand!
zeer vriendelijke uitbaters. Ontvangst met glaasje wijn. plaatsen vinden we wat minder. Het is feitelijk een parkeerterreintje bij een woning. Geen mooie of gezellige camperplaats.
De perfecte locatie voor het bezoeken van Taormina. Er zijn voldoende plekken, water en stroom en zeer schone douches. Ook een leuk buiten zitje. De eigenaren zijn zeer service gericht: wat helemaal top is is de gratis non-stop shuttle naar en van Taormina. En het ligt inderdaad onder de snelweg maar wij hebben daar niet slecht doorgeslapen. Je bent er binnen een half uur aan.
mooi onderhouden camping. zeer vriendelijk personeel. De plaatsen onderaan bij zee zijn fantastisch. Directe omgeving is niks dus lastig om ff met je hond te wandelen. Cefalu is heel erg leuk. aanrader!
Sitecode: 72078
camperplaatsen netjes. Stroom en water beschikbaar. kan pas na 1630 inchecken lastig. stad is in verval. veel achterstallig onderhoud. vies en geen leuke/goede restaurants of terrasjes.
Zou wel 10 sterren kunnen geven. Wat een fantastische plek, een fenomenaal uitzicht, heerlijke ruime plekken met water en elektriciteit op iedere plek beschikbaar. De eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Iedere ochtend verse croissantjes met roomkaas of andere broodjes. Je kunt in de omgeving met de honden lekker wandelen er is weinig vertier. Maar daar komen wij ook niet voor. Dit is een plek die wij zeker nog een keer doen!
verouderde camping. rommelig. rustig en vriendelijke beheerder. weinig tot geen privacy
vriendelijk echtpaar. Je staat in de voortuin van hun huis. Prima plek om even uitrusten maar de omgeving biedt niet veel als je geen fietsen of ander vervoer hebt. Wij hebben de hond aan boord en er was weinig mogelijkheid om ergens met haar te wandelen. Alle voorzieningen, met uitzondering van een douche, aanwezig.
mooie camperplaatsen, schoon sanitair. restaurant een aanrader. Maar we is een groot kampeerveld waar dit weekend 36 personen kampeerden. muziek tot 330 inner nacht. Op de 12 camperplaatsen stonden 14 campers (Italiaanse familie met 7 campers) waardoor het overvol was. Aanrader om vantevoren te checken of er grote groepen zijn.
wij verbleven hier 2 nachten. camping is begin dit jaar overgenomen door nieuw management. Redelijk ruime plekken in groene omgeving. beter dan de stadscamping in Florence. alle voorzieningen aanwezig. vriendelijk personeel en verrassend lekker gegeten in het restaurant. sanitair erg verouderd maar wel schoon. door ons niet gebruikt, stortplaats plee viezig. met de bus binnen 25 minuten in centrum Florence. Shuttlebus van de camping naar bushalte
Wat een heerlijke plek. prachtige plek in de fruitboomgaard. omgeving een Eldorado voor ATBers en lange wandelingen met de hond, heerlijk voor ze om te rennen door bos en weiland. elektriciteit en water beschikbaar. badkamer ook maar niet gebruikt.
heel goed en vriendelijk management! wij kregen een plek direct aan het meer. de overige plekken zijn een stuk minder vonden wij. op 3 april al erg druk, als je wat meer van privacy en rust houdt is het Comomeer niet de plek bij uitstek. sanitair top en schoon.
heerlijke plek. gastvrijheid is top. restaurant heel goed en een enorm losloopgebied voor de honden. 10+ wat ons betreft.
wat een heerlijke plek. aan zee en mooie wandeling langs het strand naar Nerja. enige minpunt het warmwatermanagememt. koud of lauw water. vriendelijk personeel. kortom aanrader!
Heerlijke plek met een fantastisch uitzicht, op de jachthaven en op de rots van Gibraltar. Water, lozen, en toilet legen prima geregeld. Als er ook elektriciteit was geweest had ik dit vijf sterren gegeven. voortdurende controle door havenpolitie en Security. Prima uitvalsbasis om naar Gibraltar te gaan. topverblijf gehad.
mooie ruime plaatsen afgescheiden door heggen. prima en schoon sanitair. je kunt alleen niet van je afkijken. tussen de heggen voelde voor wat benauwd, weinig uitlaatmogelijkheden voor de hond.
een heerlijk rustige minicamping. eigenaars zeer gastvrij. Eldorado voor honden. mits opgevoed mogen ze lekker over het terrein scharrelen. buiten de camping heerlijk wandel-losloopgebied. faciliteiten wat primitief maar schoon. heerlijke tijd gehad.
Sitecode: 19412
topcamping. heerlijke schone, warme en grote douches. restaurant met kleine kaart maar hoge kwaliteit gerechten. ruime plaatsen. zou 5 sterren gegeven hebben als het reserveringsbeleid niet zo schimmig was geweest.
de locatie is prachtig maar het terrein waar je moet parkeren verre van prachtig. de campers staan zo dicht op elkaar dat je met je deur kunt openen. rommelige plot met oude autobanden, troep.
supercamping in de stad. prachtige ruime plek met veel groen en privacy. heel vriendelijk personeel!
handig als je Lyon wilt bezichtigen maar geen lekkere plek. denk dat groot deel van de camping verhuurd is aan arbeidsmigranten. busjes rijden af en aan. heel onrustig. ook tot snachts lawaaierig.
prima locatie. loop/fietsafstand naar city centre. uitermate vriendelijk personeel. plaatsen iets krap maar op een stadscamping gebruikelijk. aanrader!
heerlijke rustige camping aan de Doubs. ruime camperplekken. mooie wandelomgeving