@user553389744
mooie nieuwe camper plaats rustig gelegen aan het natuur gebied Het Schuitwater op loopafstand afstand
bedankt dat jullie mijn verjaardag zo bijzonder gemaakt hebben dit zal ik nooit vergeten 80 jaar samen met jullie gasten mooie avond gehad. Gr Riek en Ton
Sitecode: 82031
dit een mooie en rustige CP eerder zou je het een camping kunnen noemen zo mooi gelegen rondom in de bergen en wijnboerderij we blijven nog wel een dagje langer. MC Louis
hier betaal je €35 voor de nacht met stroom en 2pers.
hier kloppen de cordinate niet van.
of de cordinate kloppen niet maar die plek van de cordinate was niets.
rustig is het zeker maar ze vragen maar wat ik betaalde met 20 euro en dat was volgens haar de prijs ,ik lied haar kijken wat er op campercontackt stond begon ze te mopperen mij hier niet meer gezien ,er is hier niet nog geen fatsoenlijk sanitair douche hebben we niet gedaan liever in de camper.
17-6-2020 mooie plek ruim genoeg, mooie omgeving,nadeel is dat je morgens om 11u van de plaats af moet zijn vind ik echt een min punt wc,s waren nog niet open de verbouwing laat nog op zich wachten.
Mooie plek met veel fiets routes en goede WiFi hebben er 3 nachten gestaan
Deze zomer een nachtje gestaan super mooi en gezellig komen zeker nog eens terug