@user563986688
Hele mooie cp. Goed om te weten dat toilet legen of schoon water innemen niet mogelijk is.
Prima cp. Zoals al is beschreven dien je te betalen via een QR-code. Toen we betaald hadden kregen de onderstaande info (ingekort): Betaal hier het dagtarief. Na betaling ontvangt u een sms en een e-mail met de code die geldig is voor uw verblijf. Gebruik de code om het stopcontact te activeren. Elektriciteit wordt apart afgerekend.
Het bleek dat deze camping vanaf oktober tot april dicht is. Jammer. Maar de camperplaats is aangrenzend aan de camping. Prima alternatief.
We zijn hier twee dagen verbleven. Bij het pannenkoekenhuis aanmelden en betalen. De plaatsen zijn vrij. Er zijn twee douches en toiletten voor zowel dames als heren. Chemisch toilet lozen is goed. Afvalwater lozen hebben wij niet gevonden. Er is ook ruimte voor afwassen. In de omgeving is er midgetgolf, klimbos, jachthaven (waar een bistro-achtig eethuisje te vinden is). Honden zijn toegestaan.

Onze eerste ervaring als camperaars was een schot in de roos. Fijne plek om te zijn, gastvrije gastvrouw, prima sanitaire voorzieningen. Zeker een aanrader.