@user565254243
Fijne plek, voor kinderen is er 200m verderop een fantastische openbare overdekte speeltuin.
Als je niet van natuur, sfeer en rust houdt, dan zit je hier goed. Want alles is tip-top in orde. Heerlijke douche, alle faciliteiten zijn buitengewoon, beheerders erg vriendelijk. Prijs is top. Veel beton, grind en plastic. Geen speeltoestellen. Drukke weg, muziek in de bar tot laat.
Wat een warm welkom is dit zeg. Prachtige plek, alle faciliteiten gratis. Schone douche en wc en mooie speeltuin voor de kinderen. Zoiets nog nooit gezien.
Fijne camping, leuk om even te blijven. goede service. En best even gezellig zoveel Nederlanders.
Beetje dure, maar mooie camping. Sanitair prachtig en mooi groot grasveld om te staan. Leuke omgeving. Restaurant en prima gesorteerd winkeltje. Vaste receptioniste was wel erg chagrijnig, maar weekendkracht was wel top. Door motorpech 6 dagen gestaan, autogarage om de hoek was super.
Beetje hokkerig, maar toch wel gezellige camping. Sanitair gedateerd, maar dik in orde. Heerlijke douches. Klein winkeltje, fijn restaurant, groot koud zwembad, tennis- en padel-court, hartelijke ontvangst. En mooi fietsen naar Pamplona. Evt fietsen te huur.
Zo’n camping waar alles perfect staat aangegeven, alles is schoon en in orde. Maar ook ongezellig en wat ons betreft veel te keurig. Er mag ook niets. Beetje subjectief, maar toch.
Hele fijne camping, precies wat je zoekt met jonge kinderen. Goeie speeltuin, zwembad, leuke rivier. Veel NL’ers om een of andere reden.
Heerlijk rustige camping met zwembad. lekker op z’n 11-30st. Bakker op loopafstand, mooie uitvalbasis voor fietstochten. En inderdaad: Franse wc’s. Maar je bent ook in Frankrijk hè.