@user58959016
Mei 2026
Uitermate vriendelijke ontvangst door de eigenaar, die je vervolgens naar je plek begeleidt. De bijbehorende horeca is spotgoedkoop en de tapas zijn na een dag reizen meer dan welkom. Het sanitair is compleet en schoon. Het is niet goed te begrijpen, waarom de meeste kampeerders doorrijden naar Carceres om daar te overnachten op een dure en overvolle camping.
April 2026
Deze camping wordt gerund door een sympathiek echtpaar uit de omgeving Antwerpen. Alle voorzieningen kloppen, zo ook de brood-service. Het sanitair is schoon en behoorlijk luxe met bijvoorbeeld een föhn, toiletpapier en zeep. De eigenaar blijkt een begenadigde kok te zijn: in het restaurant op de camping hebben we heerlijk gegeten.
eens met de andere reviews. MAAR : belachelijk duur! we betaalden voor 1 nacht, camper, 2 personen€ 63, 81, inclusief stroom. voor zo’n grote camping zijn er duidelijk te weinig sanitaire voorzieningen.
prima doorgangscamping. zeer vriendelijk ontvangen. huidige eigenaar heeft heerlijk ijs . afhaalmaaltijd mogelijk. broodjesservice.
veel mobilhomes, 40 campers op een rij( grind en gras) . Het is meer een camperplaats dan een camping, al zijn de voorzieningen in orde, op het ontbreken van wc papier na. wifi alleen bij de receptie, niet op de plek.
Wij hebben dit verblijf niet kunnen ervaren. Telefonisch reserveren was volgens de receptionist niet mogelijk en via email ook niet. De enige mogelijkheid was via een formulier op hun website, maar dat werkte niet. Al met al bijzonder bureaucratisch en ongastvrij! Familie Keuning
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

geweldige camping. zeer enthousiaste, aardige, behulpzame eigenaren Matt en Kim. mooie plekken met schaduw. schoon sanitair. een plek om terug te komen.
Het grote aantal mobilhomes en glamping tenten doet afbreuk aan het “camping-gevoel”. Fam. Keuning
Deze kleinschalige camping is een oase van rust met veel groen en vogelgezang. De eigenaren, een Nederlands echtpaar, geven je het ultieme gevoel van vrijheid. Je bent vrij om een ruime plek te kiezen. Het sanitair is eenvoudig en schoon. WiFi bij de boerderij. Wandel- en fietstochten mogelijk. Boodschappen in Suris op 3 km afstand. Familie Keuning, 3 juni 2025