@user589835641
oef ik stond hier altjd voor 8 euro. aanral keren gestaan . maar 18 euro ni vind k echt te veel voor wat geboden wordt.
mooie grote plekken. als er douche en toilet bij geweest was 5 sterren. naast een grieks restaurantje. lekker gegeten daar. korte afstand naar supermarkt. botenlidt leuke bezienswaardigheid. zeker de moeite om daar even te kijken
deze info klopt niet plek is zonder voorziening en 15 euro per nacht
er mooi plekkie. jammer dat t nu te koud is anders was t zwembad voor 1.50 een fijne extra. leuk riviertje staat hier prachtig

wat een geweldige plek. zo groot terrein. je mag gaan staan waar je wilt. s morgens komt er iemand langs om te betalen. wij staan op een comfort plek 14 euro. Douches niet veel bijzonders maar je kan douche. Wc zonder papier. Een meer voor je deur geweldig.
wat een mooie lokatie. stonden uiteindelijk met 7 campers in de nacht. waarvan 3 zonder stroom. maar dat was geen probleem. mooie uitvalshoek om te fietsen. we komen zeker nog eens terug. als iedereen zijn vuil netjes doet meenemen blijft t een mooie gratis plek

hele mooie camperplaats. tussen 18.00 en 19.00 u wordt er geld opgehaald. 14.50 incl. stroom. 1 euro voor t douche. Douche zou schoner kunnen . Zit veel schimmel tussen de tegels. Maar lekkere grote ruimte. Als er betere wifi zou zijn zou deze 5 sterren krijgen. Goede afstand om te fietsen naar trier. op 6 km ook een dorpje om wat te winkelen.