@user594220358

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een geweldige plek!! Oké geen santair maar wat maakt dat uit als je zelf alles in je camper hebt!!! Heerlijk rustig en toch vrij dicht bij het dorp. erg mooi!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Camperplaats bleek gesloten te zijn. via smal weggetje kom je bij de auto camp. Niet geschikt voor grote campers, wij 7.30 ging net. we konden eventueel stroom krijgen maar was niet nodig. Alles was duidelijk buiten gebruik. wij konden 1 nachtje staan, zonder verdere voorzieningen. Prima rustig plekje met uitzicht op de kerk 😁. zee is op loopafstand. wij zijn er blij mee voor 1 nacht.

Prima camperplaats naast taverne die helaas op 25 november gesloten is. alle voorzieningen, behalve stroom, aanwezig. sober maar prima!! Vlakbij het strand waar je zo heen loopt.

Geweldige plek je staat nagenoeg op strand vlak bij het wrak. ook in november nog druk bezocht en dat snap ik. Een douch en kraan is aanwezig en verder staan er vuilniscontainers, primavoor een.paar nachten. wij hebben genoten.

Een geweldig mooie plek, de rit erheen is ook al byzonder. Je staat op een parking van Tabebna Porto (van Maria). wij zijn er op 20 november, het dorpje is nagenoeg uitgestorven de restaurants zijn dicht ook die van Maria. Opzich jammer maar we zijn zelfvoorzienend dus geen probleem. Wij hebben er genoten van de rust. Vergeet niet nog even naar het kerkje te lopen aan het einde van de landtong, erg leuk.

Prima camping met vriendelijke en behulpzame beheerder. Verteld over fietsroutes. Sanitair is iets verouderd maar prima schoon en alles werkt. Heerlijk strand aan de overkant van de weg. Het dorpje is op loopafstand waar zelfs in november nog best wat restaurants open zijn. een aanrader is om.naar het naastliggende dorpje te fietsen over een schitterend fietspad !!!! Daar is iedere ochtend een mini vismarktje, erg leuk. Kortom een prima plek .

echt een prachtige camperplek, gratis. bij ern taverne waar je heerlijk kunt eten voor weinig. niks geen verplichting maar het kan. vlak naast de camperplen is het water-power museum, erg leuk om even langs te gaan. het mooie plaatsje Dimitsana is te bereiken via een geitenpad in 10 mimuten, echt eem aanrader deze mooie plek.

Een pracht van een locatie met een geweldig terras uitzicht op de brug😀. de prijs is hoog maar ja je hebt een schone wc en douche. je oopt zo het centrum in s' avonds😁. Wij betaalde 100 BM dat was even schrikken maar ja met de plek waren we erg tevrede.

Leuke plek om een.paar nachtjes te staan. een oasa van rust met ook nog een lekker zwembadje. geen luxe maar prima. De prijs die aangegeven is klopt niet, wij betaalde 610 ckr per nacht wel incl. stroom. in euro betalen kan.ook maar dan €27,- per nacht. Winkel schuin aan de overkant😁. let op stroom betaal je voor, zoder is iets goedkoper (150 ckr)

Sitecode: 20141

een mooi aangelegde camperplaats met veel voorzieningen. wat ik alleen miste is een vuilnisbak😏, nu moet je de weg onderdoor om je vuilnis op de camping weg te gooien. tip zet een container neer bij het loospunt.😃. Het plaatsje dat op loopafstand is stelt weinig voor dat is wel jammer, maar verder voor 1 of 2 nachten prima.

Prima plek voor voor een paar nachten. wij hebben hier 2 nachten gestaan👍😊. Naast een beekje met een prachtig uitzicht. zonder stroom voor net €10,- ik zeg perfect.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Deze camping ligt in een geweldig gebied op fiets afstand van het mooie plaatsje Castelo de Vide. Het is een echte natuurcamping waar rust en stilte op je af komt. De eigenaren Joop&Robert hebben alles goed voor elkaar: heel schoon sanitair en 2x per week kan je inschrijven op een maaltijd👍😘. . Gewaardeerd wordt als je 2 of meer dagen blijft om de rust een beetje te waarborgen en dat werkt!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat een mooie camperplaats, ziet er keurig uit. een paar grote containers waar afval in kan verder geem voorzieningen. geen probleem die hebben we zelf.👍😁. Een prachtig uitzicht op plaatsje en stuwmeer.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

prima plek om een paar dagen te verblijven. je moet wel zorgen dat je voldoende water mee hebt. geen tap mogelijkheid. winkel op loopafstand. het strand is echt geweldig en heeel mooie zonsondergang!! echt een aanrader!@👍😁

Wij waren er 23-10 maar helaas was de camping gesloten. we hoorde van het restaurant aan de overkant, familie, dat de eigenaar net op vakantie was gegaan. jammer dus we zijn verder gaan zoeken en wat anders gevonden.

Prima plek voor een overnachting. geen voorzieningen maar dat is voor ons geen probleem. prachtig uitzicht!!

Mooie rustige plek met mooi uitzicht👍, prima voor een nacht, geen voorzieningen. Bij helder weer mooie zonsondergang😍