@user597770179
Juni 2026
heerlijke plek; alles wat je maar kunt wensen. wc, drinkwater, wandelmogelijkheden. parkeerplekken zijn krap, maar prima voor buscampers. we hadden lekker weer, konden lekker buiten zitten bij picknicktafels.
mooie locatie, wel heel druk en wat prijzig prijs: camper(bus) NOK 320+per persoon NOK 50+ stroom NOK 50 + douche NOK 15
Heerlijk rustig gestaan, gravel en grasveld met picknicktafels. drinkwater nog niet aangesloten, pas vanaf 23 juni.
Je kunt hier prima staan, droogtoilet en afvalbakken.
Rustige plek, geen voorzieningen. Geen wandelpaden vanaf de plek. Wel goede visplek.
schitterende plek aan een baai. op de rasteplatz kun je gratis staan, dat hoort niet bij de camping zagen we op de plattegrond van de camping. Toilet is goed, 24/7 open. achter de winkel schoon water tappen en vuil water lozen.
Plek is fantastisch, uitzicht op zee, mooie wandeling langs de kust kunnen maken. Prijs te hoog NOK 300 + NOK 50 gebruik maken van toegangsweg voor voorzieningen: 2 toiletten voor zo’n 40 plaatsen.
Het terrein is verboden voor campers; auto’s, fietsers en tenten zijn welkom. Wij zijn met ons VW busje op het verharde parkeerterrein gaan staan met gesloten dak. Het mooie vlakke grasdeel aan de kustlijn vrij gelaten voor tentkampeerders. Er is geen toilet. De enige voorziening is een prullenbak. Het is een heerlijke rustige plek.