@user598981161

Ja

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Soms kom je een pareltje tegen, dit is er een. Nog niet alles is af, maar voor de camperaar is alles aanwezig. Grote afgebakende plekken, warme douche, aardige eigenaren en prachtige natuur. Wij waren hier met onze vier honden en hebben heerlijk gewandeld. We zijn hier nog lang niet uitgewandeld dus we komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Gesloten!

Ruime plekken, gratis stroom en douchen. Alles mooi onderhouden en verzorgd. Wij waren welkom met vier honden. Vlakbij is een haven waar de honden het water in kunnen. Er is een ruimte met o.a. spelletjes en een tafeltennistafel. Belangrijkste hier is rust en ruimte op een goed verzorgde plek. Een aanrader!

Een prachtige camping aan het water. Wij waren met vier honden, zij mochten de rivier in. Voor onze zoon was het zwembad op de camping heerlijk. Ruime plekken met veel schaduw. Wij kwamen voor een nacht en zijn een week gebleven.

Voor een gratis plek prima. Druk bezocht met campers. Helaas op het strand veel zandvlooien waardoor wij er niet lang gebleven zijn. Honden zijn welkom op het strand, maar door de zandvlooien niet prettig voor mens en dier.

Geen camping-Park plaats meer. Toegang is gratis, er is geen slagboom meer. Het meer is eigenlijk een visvijver. Totaal niet wat wij na de beschrijving hier hadden verwacht. Wij zijn verder gereden..

Een prachtige plek met indrukwekkende natuur. Bijzonder om er te zijn. Houdt er alleen rekening mee dat er totaal geen ontvangst is van telefoon en internet. Wij waren met twee verschillende providers niet te bereiken. Niks mis mee, maar wel prettig om te weten.

Een heerlijke plek met uitzicht op de Rijn. Ook als er meer campers komen wordt gezorgd dat je dit uitzicht houdt. Wij hebben hier alleen maar vriendelijke mensen gezien. Het was de eerste avond erg rustig en de pannekoeken werden van het restaurant zelfs naar onze camper gebracht zodat we bij onze honden konden blijven. Voor ons een prima camperplaats.

Deze camperplaats/camping biedt veel meer. Ook was/drooggelegenheid is aanwezig. Ze verhuren fietsen, er is een terrasje. in de omgeving mooie fietsroutes en wandelmogelijkheden. Wij staan hier nu (27 juli) als enige en begrijpen hier niks van.

Een heerlijke plek. Winkels in het dorp. Wat op ons veel indruk maakte is dat de eigenaar tot twee keer toe meeging naar de dierenarts met een hond van ons. Echt bijzonder!