@user605461410

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Anke en Theo Koek aug.sept.2025 We hebben met veel plezier een aantal weken op deze fijne camping gestaan. De toegewezen plaats was geweldig en voorzien van een watertappunt. Sanitair is keurig en schoon. Ook mooie fietstochten gemaakt. Alle voorzieningen en winkels zijn op loopafstand. Kortom, genoten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

we hebben een aantal keren geprobeerd om te boeken maar geen reactie ontvangen, dus zoek het uit met je camping, graag of helemaal niet. !!!! koekie

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camping, sanitair prima in orde. vriendelijke hulp bij inboeken en plekje uitz..Ik wil het even hebben over wat voor mensen er zoal langs komen. Wij hebben een week op een prima plek gestaan en dan weer Duitse mensen en ook Franse mensen die beide in overleg met ons de Camper hebben neergezet. En dan komt er een NLer die zijn camper bijna tegen onze luifel aanzet en zo,n 7 meter aan de andere kant over heeft? Schaam je. koekie

Sitecode: 20161

Fijne caming met uizicht op de Weser. Restaurant is op de camping en Edeka winkel op 1 km. Fietsen aan beide kanten van de Weser met hier en daar een pontje zodat je het aantal km kan bepalen

We zijn nu 7 weken onderweg met de camper en een mooie route naar het zuiden gemaakt en dus ook op een aantal campings gestaan en deze camping is een favoriet van ons. Zoals al eerder beschreven, vriendelijke beheerders, schoon, mooie plaatsen, restaurant, prachtig zwembad, kleine supermarkt op 2 km. enz. enz. Kortom een aanrader. Koekie

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik heb bijna alle reviews gelezen en vermoed dat er mensen zijn die beter de vakantie in een hotel kunnen doorbrengen. Koekie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We zijn hier 6 dagen op deze camping geweest en alles was prima verzorgd en werd goed schoon gehouden. Fietsen was prachtig, winkels op loop afstand, Intermarche 1.5 km Koekie

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne camping, enige verwarring over geboekte plaatsen en mensen die zonder boeking aankomen maar verder alles prima in orde.

Sitecode: 101953

2 dagen gestaan en geen goede ervaring, op zich een leuke camping maar geen WiFi of 4 G en slecht en verouderd sanitair koekie

Fijne camping en ook netjes. Bij aankomst was er onduidelijkheid over waar je je moet aanmelden. Om 9 uur de plaatselijke bakker. Prima voor elkaar. Koekie