@user60616881

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping! Groot, dat wel, maar dus ook met voorzieningen als een 25 meter bad! Heerlijk baantjes zwemmen. Goed beschaduwde plaatsen. Groot restaurant. Sanitair keurig. Wij snappen andere recensies dan ook niet, maar misschien heeft de camping een kwaliteitsslag gemaakt. Quiberon weinig van gezien eigenlijk. Camping vlak bij mooi zandstrand, fraaie rotspartijen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Vorige week hier twee nachten gestaan met de buscamper. Prima plaatsen. Leuk concert meegekregen van de plaatselijke fanfare. Qua 'glamping' hebben wij geen ervaring. Maar dat je een ketting, direct naast de douchekop, steeds vast moet houden voor water, komt niet zo glampig over. Saint Suzanne goed te bewandelen. Prachtig stadje, soort mini Carcassonne.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping, erg grote plaatsen. Voor de grote campers, maar een trekkerstentje mocht er ook staan. Sanitair gebouw wel toe aan vernieuwing. Krappe ruimtes, ook niet zo heel erg proper. Leuk restaurantje aanwezig, ook met ontbijtservice. Plus prachtig stadje, Lyons-la-Forêt.

Prima, rustig gelegen (mini?)camping in de Vlaamse Westhoek. Goede plaats, verhard, gemoedelijke Vlaamse gastvrijheid. Het boerderij deel oogt op het eerste gezicht wat rommelig misschien, maar kijk daar vooral doorheen. Prima sanitair, goede wifi en als kers op de taart een eethuisje met prima bieren én de beste stoverij die ik ooit gegeten heb!

Prima camping. Uitzicht op zee: daar moet je de camping voor aflopen hoor. Twee heerlijke zwembaden, goed sanitair. Bij de camperservice plaats is het wat apart: er hangt een slang met douchekop die je gebruikt om de toiletstort na te spoelen. Die kun je niet gebruiken om je toiletbak na te spoelen. Dus pak je hier de tweede slang voor. Maar of die hier wel voor bedoeld is, of om je schoon water bij te vullen?

Achter het Office du Tourisme zijn drie plaatsen en aan de andere kant nog twee. Naast de servicezuil. Betalen met twee euro munt of een jeton. Niet met creditcard. 12 uur stroom en 10 minuten water. Water lukte ons niet, maar dat zou kunnen komen doordat wij aansloten en onze voorganger nog 'betalend' was, misschien. Dus even checken of je misschien al stroom hebt, voordat je zelf betaald. Dan heb je wel water, denk ik. Tis een theorie!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hele fijne camping, mooie plaatsen in de schaduw van bomen. Niet alle plaatsen zijn hetzelfde natuurlijk. Winkeltje voor de vergeten boodschappen bij de receptie. Goede douche, toilet. Papier meenemen!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Keurig verzorgde camping aan de rivier. Waarmee gelijk het zwaktepunt: muggen! 's Avonds erdoor opgevreten. Lekker buiten zitten was er niet bij helaas. Hier kan de camping natuurlijk niks aan doen. Ook de twee kaarsen die op onze tafel werden gezet hielpen niet. Voorzieningen prima verder, ook de wifi verbinding. Als je naar het plaatsje wil wandelen: lopen langs drukke weg en ach, er zijn mooiere plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een bijzondere camping. Alles waarmee pr gemaakt wordt is zwaar aan onderhoud toe. Jeu de boule baan is alleen nog door een archeoloog te vinden bijvoorbeeld. Losse, relaxte sfeer, absoluut. Voorzieningen moeten wel okay zijn. Ja, je kunt douchen en naar toilet. Gooi er eens een stevige opfrisbeurt tegenaan en geef het een camping uitstraling ipv een werkplek. O: en verharde plaatsen 😎.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 22068

Keurige camping, prima plaatsen, wel onderling verschillend. Even nadenken hoe je de camper het beste wil/kunt plaatsen. Haaks of evenwijdig aan het pad. Keurig verzorgd, nieuw sanitair. Aparte was/afwas/toilet/douche gedeeltes. Je bent zo bij het kasteel en volg vooral het 'circuit des remparts' als je kunt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Absoluut een 'basic camping'. Beperkt sanitair, douche compleet met douchegordijn. Aardige ontvangst in bijzonder ingerichte receptie. Super rustig in klein gehucht. Verwacht niet teveel en je hebt een leuke plek voor een nacht of twee om de omgeving (Gerberoy!) te ontdekken.

Top sanitair! Toiletten, douches (tot zeer warm in te stellen), wastafel cabines, alles keurig in orde. Broodjes service tot bij de camper, grote plaatsen (iets aflopend, die van ons tenminste). Behalve zaterdag kun je er elke dag ook eten (1 menu). Schitterende omgeving. Bezoek vooral Montrol-Sénard!

Wij waren hier 19 en 20 juni. Erg leeg nog, er waren drie tot vier gasten. Ruime plaatsen, elektriciteit kregen wij niet aangesloten, ondanks diverse verloop stekkers. Doches prima, waarschijnlijk vrij nieuw. Het overige sanitair viel zwaar tegen. Toiletten zonder bril, op de vloer opgedroogde restanten, water? Iets anders? Niet fris! Werd ook niet schoongemaakt. Nog vroeg in het seizoen misschien, maar dat mag niet uitmaken.

Super camping! Keurige voorzieningen, netjes schoongehouden. Mooie, ruime plaatsen. Veel bomen, naar keuze in de ochtend of de avond zon op je stekje. Zwembad, mooi stadje (Arnay le Duc) op korte afstand. En een prachtige omgeving!

Leuke (doortrekkers-) camping! Schaduw genoeg, eenvoudige maar keurige voorzieningen. Ook rolstoelvriendelijk. Bij het vervolgen van de route is de érg drukke D944 wel een dingetje. Maar dat staat los van de camping.