@user606361043
In februari 2025 een Peugeot Boxer gekocht in Hoofddorp. Dit is een bus van Van Gelder Infrastructuur geweest, vandaar de gele kleur.
Na de bus ontdaan te hebben van zijn oorspronkelijke interieur, ben ik begonnen met het isoleren, Armaflex van 20mm. Daarna de electra voorbereid. Wat ik wilde qua bed bestond niet, en wat er wel bestond, wilde ik niet. Het resultaat na 8 maanden bouwen is dat de keurmeester bij het RDW dacht dat dit niet mijn eerst gebouwde bus was. Een volgende bus zal ik maar weinig anders bouwen omdat het concept prima bevalt.
- 2025
- Peugeot Boxer 2018 zelf bouw L2H2
- 2025
- Buscamper
Augustus 2026
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie camping, prachtige ligging.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Onbegrijpelijk dat deze camping zo laag scoort. Een leuke, ruim opgezette camping met schoon sanitair, een prima restaurant, een kleine snackbar, leuke speeltuin, prachtig wildpark op 3 minuten lopen van de camping, stroom, wasmachine en droger aanwezig en zeer redelijk geprijsd! Wat heb je nog meer nodig om hoog te scoren? Wij hebben hier met veel plezier gestaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ik waande mij in de hemel! Overal paarden en pony's! Vriendelijke mensen, keuze tussen aan het weiland staan of midden tussen stallen en rijbakken. Heel mooi sanitair. Wij hebben genoten.