@user607617845

Dit is een keurig onderhouden en rustige camping. Net sanitair. Drinkwater, lozen grijs water en chemisch toilet gaat gemakkelijk. Electriciteit aanwezig. Geen receptie, betaling via terminal aan begin camping. Echter momenteel gratis. Ong 2 km van centrum. aan de Fietsroute Via Fluvia, erg mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij hebben hier niet overnacht, maar geparkeerd op de drukke zaterdag (marktdag). let op als je het supermarktterrein oprijdt, naar links rijden en dan achteraan. rijd je al zoekend naar rechts, dan rijd je tegen een hoogtebarrière aan. de camperplaatsen zijn gemarkeerd, goede plekken. geen voorzieningen. lopen naar het stadje ong 20 minuten, eerste deel over slecht geplaveid stukje trottoir langs drukke weg.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Deze camping is beslist een aanrader! We werden heel vriendelijk ontvangen, men spreekt ook Engels. We hebben hier twee nachten gestaan, en beide keren heerlijk gegeten in het restaurant. Prachtig uitzicht vanaf de camping, ruime plekken, brandschoon sanitair. Hopelijk komen we nog eens terug.

Sitecode: 12047

inderdaad gewoon een parkeerterrein en met smalle plekken, maar perfect voor bezoek aan de stad. wees vroeg. de betaalautomaat kun je op engelse taal zetten. dan ticketinfo kiezen. kies dan dan buitenlandse nummerplaat, kenteken invoeren. ons lukte betaling alleen met de creditcard. 3,30 euro voor 24 uur. grijs water en wc lozen kan. water tanken ook.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping met ruime groene plekken. vriendelijk onthaal. eenvoudig maar schoon sanitair. nog geen wifi. broodjesservice

prima camping aan het meer. winter 21/22 hebben ze verharde plaatsen aangelegd, met een 4m strook gras. ziet er mooi uit. het terrein evenals het sanitair wordt netjes gehouden. helaas deed de wifi het (naar men zei al een tijdje) niet. vandaar 4 sterren en geen 5. je kunt hier prima fietsen en wandelen (fiets/voetpaden). stadje op 3 km.

mooie plek aan het meer. Schoon sanitair en lekkere douche (6min voor 20 NOK.) Bijzonder behulpzaam personeel. wasmachine had geen 30’ programma, ze boden aan hun eigen machine te gebruiken en lieten me weten toen alles klaar was. broodjesservice. prima wifi!

fijne camping en heel aardige ontvangst. alles is schoon en werkt. alleen grijs water kan hier niet afgevoerd maar we werden netjes gewezen waar dat wél kan. we komen weer terug!

vriendelijk ontvangen. fijn sanitair, en inderdaad heerlijk hamburger menu. ook veggie.

heel mooie en schone camping. vriendelijk onthaal. met een beetje geluk sta je met je neus in het meer, schitterende plek. wij moesten helaas verder, anders zouden we zeker zijn gebleven. er is ook een goed restaurant bij.

rustige camping in het groen. basale voorzieningen maar alles is schoon en werkt. je kunt er met grote campers zeker wel staan. als het echter heeft geregend, zak je wat weg en dat is met een grotere camper vervelend. wij stonden er fijn.

geen voorzieningen, maar een prima plek om te slapen voor of na de ferry. wij betaalden 75 dk. je staat achter een slagboom. rustig terrein.

toppe plek zoals beschreven. (geen voorzieningen). genoten van het uitzicht! let wel op, je rijdt het weggetje om er te komen zomaar voorbij

bovenstaand klopt precies. rustig plekje aan het meer. terwijl wij er zijn is er geen restaurant open. gratis wifi tot op de plek. camper loosplek aanwezig zwart en grijs water.

is inderdaad gesloten. we zijn er geweest gisteren, alles dicht en duidelijk al langere tijd. aan de andere kant van het meer is een fijne camping met alle voorzieningen, värmlands sjö och fjäll camping.

prima camping aan het meer, in een mooi landschap. vriendelijke uitbater. sanitair ruim en schoon. je kunt je grijs en zwart water kwijt en vers water tanken. aanrader!