• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@user609100935

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Helemaal eens met de vorige review. Wat de toeristenbelasting betreft, de camping eigenaar was niet erg duidelijk geweest over de kurtax. Bij de eindafrekening bleek dat wij in het bezit hadden moeten zijn van de kurkarten. Er wordt namelijk op gecontroleerd. Dus vraag er naar bij het inchecken. In het naseizoen zijn ze daar niet zo streng op, dus hadden wij geluk. Je kunt broodjes bestellen die gehaald kunnen worden ik het dorpje 800 m. verder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het kampeerterrein was ruim en zanderig. Verspreid over het terrein stonden afvalcontainers voor plastic en restafval. Afval voor papier en glas hebben we niet kunnen ontdekken. Het sanitair was schoon, maar de douchehokjes waren te klein. Je moest het doen met één haakje aan de deur en dat was het. Elke 10 seconde stopte de kraan. Het licht viel uit na een bepaalde tijd. De plek voor het lozen van vuil water lag op een moeilijk te vinden plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ruime plaatsen, goed sanitair, uitstekende gratis wifi. In het toiletgebouw wordt op kaarten getoond hoe je op een veilige manier per fiets verschillende locaties kunt bereiken zoals bv Sassnitz en Binz. Er is een broodjes service. De camping was helemaal bezet. Er is wel een veld buiten de camping waar altijd plek was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij verbleven daar van 2 tot 4 september. De camping op zich was prima, vooral het sanitair. Wat ons erg stoorde was het feit dat overdag de receptie en kiosk gesloten waren. Je kon geen broodjes bestellen of om informatie vragen. We hadden van te voren gebeld, toen waren ze wel open. Einde van het seizoen? De prijs was er niet naar.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij kwamen aan op 21 juni en op 22 juni ging het nieuwe tarief in. resp ong.17 en 25 euro. Op 21 juni werd het 2e nette toiletgebouw geopend. Wc's zonder bril en papier. Het andere was geen 3 sterren waard en lag ver weg. Groot terrein, gras en vooraan tamelijk schaduwrijk. Toegang met slagboom en 's middags pas na 15.00 geopend. Met zwembad dat binnenkort opengaat. Ligt dichtbij doorgaande drukke weg. De Lidl en Carrefour op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

De plaatsen vlak aan zee hadden voor ons wel degelijk een meerwaarde. We hadden er een prachtig uitzicht. De plaatsen waren niet al te groot en niet altijd vlak. Het sanitair vertoonde mankementen, zoals een wc die soms niet doorliep en kapotte kranen bij de wastafels. De douches waren lauw. De gratis wifi was uitstekend. De Lidl in La Rapita lag op een afstand van 2 km. Vanuit het dorpje Alcanar, kon je km langs de kust op een fietspad fietsen.o

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Vooral het sanitair is hier geweldig. De camping ligt dichtbij de boulevard van 3 km. lang met veel winkeltjes en restaurants.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zoals gezegd een heel goede camping. Niets aan toe te voegen. Van het verkeer hebben we helemaal geen last gehad. Goede gratis WiFi. Toen wij om 16.30 aankwamen, was de camping vol. Gelukkig hadden we via de website gereserveerd.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij zijn het helemaal eens met de vorige reacties. Voor ons was het de eerste keer dat we met de aan/uit app werkten, dus dat riep wat vragen op. Het was fijn dat de beheerder telefonisch goed bereikbaar was, dus het werd snel opgelost. Ook de electriteit moest dmv de app aangezet worden, ontdekten we. Handig dat er overal picknicktafels staan. Door het natte weer was het terrein tamelijk drassig, logisch gevolg door de ligging bij een rivier.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vriendelijke en behulpzame beheerder die veel talen sprak. Om te kunnen douchen moest je de sleutel vragen en werd er €2 in rekening gebracht. Gezellig barretje waar op woensdag en soms op zaterdag muziek werd gemaakt. Drankjes werden ook op de rekening gezet. Pizza besteld, beheerder liep met de bezorger mee naar onze plaats. Bij afwezigheid van de beheerder werd het terrein afgesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

4 sterren. Goed en schoon sanitair. Bij het inchecken kregen we een groen bandje waar €10 borg voor betaald moest worden. Bij vertrek kregen we het niet los en het werd gewoon doorgeknipt. De reden waarom er borg op stond was ons zodoende niet duidelijk. In het restaurant kon je goed eten. De menukaart was ook in het Engels en Frans beschikbaar. Voor het brood werd ik doorgestuurd naar het restaurant waar het stokbrood afgebakken werd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij betaalden 32,50 voor deze camping. Het sanitair is ze sterk aan vernieuwing toe, vooral de douches. De toiletten waren schoon en voorzien van een bril en papier. De 2 sterren gaven wij voor de prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden 's avonds geen WiFi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima doorgangscamping met gratis gebruik van het zwembad. Wij betaalden €17,80 voor een nacht inclusief elektriciteit, dus geen €32, zoals vermeld staat. Het gebruik van WiFi is gratis, maar het inloggen is ingewikkeld als je geen Facebook of Twitter hebt. Wij zijn heel vriendelijk vooruitgeholpen, doordat een medewerker voor ons inlogde bij een privé adres.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camping met mooie ruime plaatsen. Prima gratis sanitair met vloerverwarming en heerlijke douches. Gratis goede wifi. Mooie ligging tussen Vrouwenpolder en Veere. Vriendelijke gastvrouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Helemaal eens met de vorige reviews. Wij hebben hier vorige week 4 nachten op een prima camperplaats gestaan. Het sanitair was prima. Er waren geen 2, maar 5 afwasplekken. We ontdekten later dat er nog 3 in het nieuwere toiletgebouw waren. Hier was overigens ook nog een 2 persoons douche te vinden. De gratis douches waren ingesteld op 6 minuten. Verder was er uitstekende gratis WiFi. In het naseizoen betaalden wij €20, dankzij de Acsi kaart.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke camping met ruime plaatsen. Er was een overdekte ruimte die gebruikt kon worden bij slecht weer. Voor kinderen ook geschikt. Mooie omgeving. Veel wandel- en fietsroutes. Vriendelijke eigenaren.