@user613420232

7m
Renault
Halfintegraal
Bezit

de plaatsjes zijn klein en op het sportveld ernaast is wat bedrijvigheid, maar er is een openbaar toilet en je kunt water tappen, er zijn ook genoeg vuilniszakken. voor 1 nacht prima, mooi plekje vlakbij die bruggen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

ik heb een heerlijk verblijf gehad, gastvrij ontvangen door Helena en Dave. zelfs de honden zijn gastvrij, wat een lieverds allemaal. mooie omgeving, goed te bewandelen. nette voorzieningen, ook de camper service is helemaal goed. Winkels zijn verder weg, maar dat maakt het heerlijk stil.

kwam tegen zonsondergang aan, mooie plek, wel naast een doorgaande weg erg open. ik stond er alleen, wat een wat unheimlich gevoel gaf. uiteindelijk aan de overkant van het stuwmeer bij Freila een mooi plekje gevonden.

de camping was dicht, deze camperplek een stukje verderop gevonden, wel fijn want het werd al donker. prachtige plek. het restaurant weet ik niet want was gesloten. geen services wat prullenbakken

17 november aangekomen, maar alles zat op slot. kon niet goed keren dus verder gereden, kwam wat verder op prachtige camperplek bij een restaurant. dit was ook gesloten, maar heerlijk gestaan

misschien had ik niet helemaal de juiste coördinaten, maar het ziet er naar uit dat deze plek is opgeheven. de plek waar er plaats voor zou zijn is een soort parkje speeltuin met bankjes geworden. het ziet er nog erg nieuw uit je kan er langs parkeren, maar het is kruip door sluip door nauwe straatjes