@user614883542

2023

Een locatie beoordeeld8 dagen geleden

wij waren 25 februari. om 9 uur laatste plaats zonder stroom, je moet er vroeg bij zijn aardige jongen om tehelpen vind een prima plaats voor 10,50 zonder stroom. ga er gerust heen. op fiets naar Ambrufeira is ook goed tedoen. voor ons alles oké.

Een locatie beoordeeld21 dagen geleden

wat een hele mooie stad, echt de moeite waard om daar een paar dagen teblijven. alleen als je niet tegen geluid kan vind je dit niks. wij geen last ik slaap altijd met oordoppen, dan hoor je bijna niets. wij waren echt tevreden.

Een locatie beoordeeld22 dagen geleden

schitterende plaats.en veel ruimte naast de camper. net nieuw denk..bedankt gemeente jullie heb. het prima voor elkaar.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

het is super hier,mooie douche en wc en schoon. voor 29 euro nou vind ik niet duur. je kunt naar eibsee geweldig s,morg.tegen de klok in lopen krijg je de mooiste foto's met de zon. zugspitze en partnachklamm. wij zouden 2 nachten blijven, zijn er 6 geworden dat zegt genoeg

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

het had geregend, dan is het bagger. maar als de zon dan schijnt droogt het snel. heel mooie steile stad om naar centrum tegaan.maar gezellig. wij heb. gegeten bij alma de triana ossehaas kost 17.00 ,was super goed , en heerlijk ijs.mmmm

7-8-2023 Goed verzorgd en schoon terrein €0,00 klopt niet, kost € 7 voor een nacht als je stroom nodig hebt € 4 vuilwater lozen €3 drinkwater vullen €3. wij mochten de BBQ gebruiken en kregen er houtskool bij. stad op 10 km Recreatie meer op 4 km klimmen op rotsen met touwbruggen door bomen , zwemmen. kortom een prima camperplaats met vriendelijke eigenaren komen zeker terug. De zwervers