@user625880085
Dit is uiteraard de camping vanwaar je de veerboot naar Denemarken neemt. Laat je hierdoor echter niet misleiden, want je zult er spijt van krijgen dat je niet eerder bent aangekomen om nog een paar dagen langer op deze fantastische camping te verblijven. Het is er schoon, netjes en vriendelijk. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, de prijs is zeer redelijk, de voorzieningen zijn uitstekend en er is een klein strandje met een duikplank om te duiken en te zwemmen. Het centrum is ook gemakkelijk te voet te verkennen.
Uitstekende camping, vriendelijk en behulpzaam personeel, het uitzicht op de oceaan is uniek en indrukwekkend, de voorzieningen zijn uitstekend en brandschoon. Een van de weinige, of misschien wel de enige, met een vergelijkbaar uitzicht. Niet ver van de stad, absoluut een bezoek waard; we komen zeker terug.
Uitstekende camping! Ik ben het volledig eens met de vorige recensie.
Goed gedaan! De camping is nieuw, goed georganiseerd, ruim en schoon; wel een beetje prijzig, maar alles is inclusief, dus je hoeft nooit iets extra's te betalen! Het dorp ligt op 1,4 km van de camping.
Een fijne camping, niet echt groot voor kampeerders, maar er zijn wel beperkte plaatsen. De vriendelijke gastvrouw heeft alles wat je nodig hebt, en het is de enige camping in dit gebied na de veerboot. Claire
De ontvangst was uitstekend, alles was prima, het uitzicht en de omgeving waren prachtig en de eigenaar was erg aardig. Het was erg schoon, de voorzieningen waren uitstekend en voldoende voor iedereen, het enige wat ontbrak was een keuken. Carlo
Ik vraag me af wat mensen willen. De recensies zijn een jaar oud, maar de camping is onberispelijk. Alles is nieuw, brandschoon en goed georganiseerd. Het landschap is betoverend, pal aan de rand van de Oostzee. Het dorp is vlakbij, het restaurant is bij de receptie en de staanplaatsen zijn allemaal vlak. Er is gratis elektriciteit, gratis wasfaciliteiten en gratis keukenfaciliteiten. Het moet fantastisch zijn in de winter met de sneeuw. Uiteraard is er geen plaats voor tenten of caravans, maar er is wel een glazen villa.
Sitecode: 20791
Een mooie, grote camping, maar de voorzieningen zijn voor sommige campers wat ver weg. Het personeel is ontzettend aardig en behulpzaam, en er zijn genoeg spelletjes voor kinderen en volwassenen. De supermarkt is vlakbij, maar het stadscentrum ligt op 5 km loopafstand. Een van de beste campings die we in Finland hebben gezien, we komen zeker terug. Alles is brandschoon, maar het is jammer dat er geen wasmachines zijn.
De camping is prachtig gelegen aan het meer, tussen de kleine jachthaven en de rustieke zomerhuisjes. De locatie is perfect om Stockholm en de nabijgelegen metro te bezoeken, maar ook om na een dagtrip heerlijk te ontspannen. We hebben er drie fantastische dagen doorgebracht. Het personeel was geweldig en het restaurant boven op de camping was heerlijk en redelijk geprijsd.
De eigenaren zijn fantastisch, beleefd en ontzettend behulpzaam. Zij is een mooie, bekwame dame die ook Italiaans spreekt, en hij is een vriendelijke, veelzijdige man. De camping is gewoonweg prachtig en de voorzieningen zijn uitstekend. De staanplaatsen voor campers zijn ruim. Het is moeilijk om iets beters te vinden. Carlo
Sitecode: 194788
Het is uiteraard geen echte camping, maar een parkeerterrein met uitstekende voorzieningen, misschien wel beter dan een echte camping. De plaatsen zijn duidelijk vergelijkbaar met die van een parkeerplaats, maar je kunt er wel heel rustig verblijven. Het ligt vlakbij Kopenhagen, vanwaar je met bus 17 naar het treinstation kunt. Reizigers uit het buitenland moeten contant betalen voor de bus.
Uitstekende, schone camping met alle voorzieningen die je nodig hebt. De keuken en wasfaciliteiten zijn perfect. Ik twijfelde wel een beetje om online te reserveren bij de daarvoor bestemde incheckautomaat, die vlak bij het strand staat. Alles is geautomatiseerd; je kunt met niemand praten, maar dat is geen probleem. Deze camping verdient zeker meer dan 5 sterren.
Het is een prachtige, brandschone, rustige en ruime camping. De beste die we tot nu toe hebben gezien.
De plek is fantastisch. Alles was perfect: het personeel was vriendelijk en behulpzaam, het restaurant was uitstekend en de bediening was onberispelijk! We komen zeker terug.