@user631751216
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Grote camping met van alles en nog wat door elkaar. Gezellig en veel te doen voor jong en oud. Een echte gezellige camping waar water en natuurliefhebbers zeker tot hun recht komen in de omgeving. sanitair is goed en plaatsen voor campers ruim echter minder plekken dan voor een caravan.
We zijn een uur bezig geweest voor een plek omdat 75% van de stroomkolommen niet werkte. De receptioniste is vriendelijk. Het is een pracht van een omgeving zeker zo dicht bij het strand met een zeer leuk strandtentje. Sanitair is zeer verouderd. Helaas was veel kapot of functioneerde (niet) goed, douches zijn klein en leken niet schoon te krijgen. Een opknapbeurt zou zeker meer sterren waard zijn. Je kangoed kamperen tegen lage prijs
wij konden waar we wilde. staan. Het terrein is niet zo vlak, de afwasbakken zijn laag zonder warm water. genoeg toiletten en douches (eigen wc papier) die zijn goed. Leuk zwembadje en bar.. Er liepen 2 honden los die hun weg wel wisten op de camping en bij de mensen kwamen. Allicht van de camping zelf. Korte fietsafstand naar Bonifatio
Vriendelijk ontvangst, zeer behulpzaam. Plekken zijn super en schaduwrijk met picknick tafel en soms een bbq erbij. Wel even opletten met hoge/lange campers ivm bomen en struiken. Niet echt geschikt voor campers langer dan 7,5 m. Sanitair was schoon (eigen toiletpapier mee), netjes en mooi. warm afwaswater en goede verlichting ‘s avonds. 3 leuke zwembaden en busvervoer naar Portoficcio. Daar kan je boot naar Ajaccio nemen. Leuke kleine centrum.
Prima ontvangst. Ruime parkeerplaats voor receptie. Deels schaduwrijke plekken en deels stroomvoorziening. Sanitair prima en schoon (eigen wc papier) Drinkwater, zwembad prima. Op de elektrische fiets ben je binnen no time in Calvi. Veel restaurants, leuk centrum en gevaarlijk fietsen ( automobilisten houden niet echt rekening met je)
Fijn ontvangst door de gastvrouw. spreekt Engels. heerlijk schaduwrijk terras en lekker zwembad. Je hebt een groot open veld waar niet overal stroompunten zijn. Er zijn ook afgeschermde schaduw plekken waar je privé kan staan. Soms kan je er met een grote camper moeilijk manoeuvreren om er in te komen. Prijs in september is goed wij hebben voor 2 nachten ca €55,- betaald. sanitair is een aandachtspunt. Het is zeer verouderd. Niet ver van strand.
Grote camping, veel schaduw. Sanitair goed, service prima. De huishoud accu had het ‘s avonds begeven en van de receptie konden we een koelkast lenen. Volgende dag zijn we zonder afspraak naar CaraVan service in Livorno gereden en die hebben ons direct geholpen. Top service. Camping heeft verschillende prijzen Wij hadden een grote plek welke tot onze verbazing dan ook veel koste. ca €50,- per nacht + €12,50 toeristenbel. camper is 7,40m