@user634746485
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
nog steeds een mooie parkeerplaats, voor bijvoorbeeld een bezoek aan de kerstmarkt. redelijk rustig, maar ze gaan hier vast iets groots bouwen.
de camping heet nu Aminess Atea. prijs per nacht, standaard plek, 2 personen en stroom: 55 euro. inclusief NKC korting!! alles keurig aanwezig, dus zes sterren. Ik hoop alleen op campercontact de bijzondere plekjes te vinden, geen camping met 2000 staan plaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

ook vermelden: de forellen zwemmen op de camping. en op de barbecue en op je bord. een 3xtra bonuspunt voor deze plek
Wat een bijzondere omgeving. vanuit je voortent kun je de natuur bestuderen. mooi wandel gebied. lekker zwembad, en een uitstekende verzorging. rustig in Corona tijd. Zou veel drukker kunnen zijn. her wat mindere sanitair weegt op tegen de voordelen. restaurants in hartje dorp, 400m
Parkeerterrein. misschien wordt nacht "parkeren" toegestaan. Maar geen luifel of stoeltjes. warm
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

veel parkeer ruimte, er zal dus altijd wel een mooi plekje te vinden zijn. nu staan we hier alleen. corona, geen toeristen. rumoer auto's, live muziek honden. Maar zo uit je bed de zee in. En voor weinig een terras voor de deur
In 2021 nog een douche en een kraan die het doet. Wat jammer van zo een mooi plekje
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden