@user641531181

2015

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

mooie, ruime plekken, ziet er verzorgd uit. toiletten en douches zijn netjes, maar niet super schoon. de ontvangst is super, en je kan er koude gerechten eten en heerlijke broodjes bestellen. wij betaalde in september €51,- p.nacht voor 2 personen.....met de electrische fiets te doen naar boven vanaf de plaatsjes aan het Gardameer. ons minpuntje waren de vliegen, waarschijnlijk door de paarden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hadden gereserveerd, maar kregen een hele scheve plek met onze camper. Op zich prima camping, maar prijs kwaliteit klopt niet. Camping oogt wat rommelig, douche 1 euro voor 4 min. Pizza op de camping gegeten, smaakte prima.

wat een geweldige cp, waren ook weinig campers, maar zo mooi alsof je in een tuin stond. in de avond heerlijk stil en donker. sanitair ook top, mag je gebruik van maken op de camping, en heerlijk gewandeld en gefietst. kom hier zeker nog eens terug.

op zich prima camping, waren er in september, stonden een beetje onder de bomen, en dat is dan jammer als de zon wat minder aanwezig is. wij hadden gereserveerd, en dat was ook echt nodig, want hij was vol stond bij de receptie. dorpjes zijn erg leuk er omheen. sanitair netjes. overdag wel hinder van de weg, ligt er aan waar je staat natuurlijk, in de nacht was het rustig.

prima plek om de stad te bezoeken, dame aan de receptie was eerst niet vriendelijk en sprak alleen frans, later draaide zij iets bij, en was zij zelfst overdreven vriendelijk. wij stonden op het asfalt, vinden wij zelf iets minder, sanitair eenvoudig, maar schoon.

waren hier in juni en nu in sept ook weer, wilde eigenlijk naar een andere camping maar was vol. Hier voldoende plek. wandelen direct vd camping is een pre, maar het sanitair was echt smerig. Volgens de lijst 8/9 schoon gemaakt het is nu de 16de. echt niet fris.

wij zijn hier 2 nachten geweest, op zich prima verzorgde camping, best groot voor een agriturismo, en het sanitair minimaal voor zoveel gasten, en je kon je spullen niet kwijt in de douche ruimte. de ontvangst was vriendelijk, en op fiets afstand van Lucca en supermarkt. zwembad vond ik matig en zeker het bordje met max 10 personen, vraag mij af of dat er nog hangt vanaf corona? prima om Lucca te bezoeken.

Vond de camping bij aankomst armoedig, dame vd receptie zeer aardig en behulpzaam. sanitair wordt heel mooi.... ben benieuwd of het ooit afkomt?? 3 dagen gestaan, al met al prima en rustige camping. 4 km van centrum en station naar 5 terre. Birtrot coco op de camping heeft lekkere broodjes, en de kleine menu kaart in de avond is allemaal goed en vers bereid, overigens ook zeer aardig dames.

wil je naar Turijn? dan is dit een super plek, rustig, mooi, ruime plekken en heel schoon en fijn sanitair. het shuttle busje naar de bus is ook top, en voor 4,50 een dagkaart voor het OV. er is vlakbij de camping een ijsfabriek/boerderij, la Fattoria del gelato, heerlijk ijs .... deze camping vind ik een aanrader!!

3 dagen op deze camping gestaan, op zich prima, dichtbij Annecy, 8 km op de fiets, leuke stad. Rondje om het meer gefiets, en supermarkt heel dichtbij. het sanitair is wel erg aan vernieuwing toe, gewoon armoedig.

Ons viel de camping tegen, plaatsen waren prima, het sanitair schoon, ben alleen niet zo van de douche gordijnen. Receptie gesloten, aanbellen, en dan bij het restaurant, overigens ook gesloten, aanmelden. Bij ons gaf het de indruk, wij zijn gesloten, maar je mag wel op de camping staan voor 31 euro p.nacht. De restaurants in de omgeving, die zij opgaven, waren ook allen dicht, toen wij er waren. Knooppunten fietsen was prima.

fijne, rustige camping, ziet er netjes uit, sanitair is oud, maar zeer schoon. lekker zwembadje erbij, en een klein restaurantje met Huiselijke sfeer. camping is best prijzig, 48 euro voor 2 personen, excl tax. 1 euro p.p, douche 25 cent voor 2 minuten. zoals eerder beschreven, duurt het even voor hij warm is. voor deze prijs mag het douchen en toiletpapier er wel bij zitten vind ik.

prima plek om kort te verblijven fietspad langs de mincio om naar peshiera en of naar Borghetto te gaan en een super vriendelijk ontvangst flesje wijn en wat eigengemaakte salami top.

op zich mooie camping, sanitair is prima, douche is top.... alleen de receptie en het restaurant daar snap ik niets van. wij hadden gereserveerd, maar bij aankomst, rond 15.00 uur, was er niemand aanwezig. er stond een telefoon nummer op de deur, maar paar X geprobeert, geen gehoor. uiteindelijk kwam er een gast kampeerder die een kaartje uit de brievenbus haalde om de slagboom open te maken. openingstijden kloppen dus niet.

Prima plek voor een paar dagen, is wel meer camperplaats dan camping. Niet groot, sanitair is simpel, maar schoon, supermarkt is klein, maar heeft echt alles in huis wat je bedenken kunt. Prachtig strand aanwezig en dichtbij Malcesine.

zijn hier 2 nachten geweest, prima camperplaats 24 euro p nacht, voor 2 pers. mooi, luxe sanitair alleen jammer dat er op de camperplaats geen water tappunt is. het leuke dorp winterberg op 10 min lopen.

fijne ontvangst, mooie plek en heerlijk rustig. waren hier 1 nacht op doorreis. prima plek, net sanitair. lekker gegeten in het restaurant.

Wij vonden de ontvangst zeer onvriendelijk, camping is rommelig van opzet en stroom aansluiting met een gewone stekker. wij kregen totaal geen informatie over de omgeving en ook bij navraag niet echt duidelijk. Wi-Fi was gratis en prima ontvangst. sanitair was echt niet schoon, maar douches waren wel goed warm. vinden deze camping prima voor 1 a 2 nachten, maar best aan de prijs voor de kwaliteit.

Mooie ruime camperplaats aan een haven, vlakbij het centrum, op loop afstand. Netjes en schoon allemaal. Voor herhaling vatbaar.

Super fijne cp in Emmerich, mooie plekken en prima sanitair, super goed restaurant.

Prima plek voor 1 nacht en het bezoeken van de stad. Vind het alleen raar dat je niet mag douchen op de camping, kost immers 1 euro ... eten was overigens prima op de camping.

Vriendelijke ontvangst, nette camping en vooral het nieuwe sanitaire gebouw is mooi...maar alles schoon en netjes. Zwembad kan je het niet noemen, maar lekker om even af te koelen. Restaurant is prima qua prijs en kwaliteit.

hele grote camping...op zich best mooie ruime plekken, met schaduw. het sanitaire is gedateerd, maar heeft voldaan, douches waren warm...knoppen zitten alleen verkeerd om. alles is aanwezig van supermarkt tot restaurants, alleen raar dat je voor de bedjes zowel op het strand als bij het zwembad moet betalen.

Top locatie, aardige ontvangst, sanitair netjes, warme douche op aangegeven tijden, is niet altijd warm, en stroom was er nog niet, maar daar waren ze mee bezig. Kortom voor deze prijs, 10 euro is het echt top.

Op zich mooie camperplaats, maar wij stonden er met 3 campers, anders zijn het hele kleine plekjes. Sanitair is schoon, maar 1,50 voor een douche waar je niet eens nat onder wordt is best duur. Omgeving is prachtig, we willen hier zeker nog eens terugkomen, maar dan kies ik voor de camping, prijsverschil is te klein en douche dan gratis.

Komen hier al vele jaren overnachten op weg naar het Gardameer. Sober, ongezellig, maar prima voor 1 nacht. Je kan douchen er is een winkeltje, stroom en alle andere voorzieningen zijn aanwezig. Dit jaar was het restaurant ook weer open is zeker 2 jaar dicht geweest.