@user649482831
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne vrij eenvoudige camping met alles wat je nodig hebt, heel viendelijke ontvangst en in de avond lekker gegeten met andere internationale campinggasten in de gezellige bar. In de ochtend verse warme croissants en stokbrood ontvangen. Een camping om nog eens naar toe te gaan!
leuk aan een visvijver staan. restaurant erbij is niet goedkoop maar heel lekker eten. terrein heeft een metamorfose gekregen, alle grote bomen en omgewaaide bomen zijn weg.
prima verblijf gehad, sanitair zijn ze mee bezig maar voor nu voldoet het. eten is buitengewoon goed! Fijne plek om te verblijven. hier gaan we vaker naar toe!
2023
Prima plek om vanuit daar haarlem te bezoeken. Na 1 nacht na overleg besloten nog 2 nachten te blijven. beheerster doet erg haar best om het iedereen naar de zin te maken en denkt met je mee. Een lange stroomkabel is wel handig want de 25meter die ik bij had was maar net genoeg. Wel wat verkeerslawaai maar dat stoort ons niet zo.
Wat een goede camperplaats! van de toiletten en de douche viel m'n bek open, zo mooi en schoon. Maar 1 nacht kunnen staan maar we komen zeker terug. Hier kunnen vele aanbieders wat van leren en hoop dat die daar ook eens gaan kijken. top plaats en top prijs. gr fam Mol
2016
Prima stek voor een bezoek aan Wildlands! 500 meter van centrum en 750 meter van Wildlands dat overigens ook een aanrader is!