@user659085022
Helemaal top! Het is een privéplek geworden voor 1 max 2 campers van max 7 meter. Dit ivm de draai/toegang. Je moet even bellen en vragen of er plek is en wij hadden geluk. De beheerder is super vriendelijk en gastvrij!
De aanrij route is enorm stijl. We zijn best wat gewend maar we zijn doorgereden.
Een parkeerplaats midden in de stad, geen afgebakende plekken voor campers stond bomvol. konden met moeite keren. wat een aanfluiting!
afgelopen zaterdag waren we hier! een modderpoel. Verder was er niets. we gingen ons melden bij het restaurant en kregen ongeïnteresseerd een formulier aangereikt dat voor de camping was. we zijn door gereden.
Prima en nette plek voor een nachtje op doorreis!
Prima plek om een nachtje te overnachten op doorreis. Wij kwamen laat aan (rond middernacht) en de 6 camperplaatsen stonden vol maar daarnaast stonden nog meer campers geparkeerd en daar hebben wij die van ons mooi naast gezet. De volgende ochtend even langs de plaatselijke bakker en hup door!
Prima camping!
Hebben hier 5 nachten gestaan. Heerlijk wandelen en fietsen (racefiets). Anna was aller vriendelijkst en gastvrij! We hebben heerlijk bij haar in het restaurant gegeten. Sanitair schoon, douches warm, kacheltje hield het super op temperatuur in de doucheruimtes. Wasmachine deed ook goed zijn werk, hangen lijnen buiten voor algemeen gebruik. We waren de enige camper.
Dit is idd een rustige camping gelegen in de “achtertuin” van een woning met alles wat je nodig hebt. Je wordt erg gastvrij ontvangen en geïnformeerd over een bezoek aan Praag!
Super camperplek! Eenvoudig maar compleet.