@user673113542
Vriendelijke beheerders maar een verouderde rommelige camping. Geen afwaswater op het moment dat wij er waren wegens lekkage. Sanitair verouderd maar ook vuil. vooral de wanden van de douche zagen er uit of ze niet schoongemaakt werden. Douchewater liep niet weg. Camping ligt dicht bij een dorpje met bakker en voorzieningen.
Mooie rustige camping. Aardige behulpzame eigenaren, fijn ontvangst. Fijne plekken ruime plekken onder de eiken. Sanitair is niet hypermodern maar schoon en prima voor ons. Ook fijn dat er heerlijk frisse lucht doorstroomt in plaats van al die chemische vieze parfumluchten, is ook een pluspunt wanneer je er allergisch voor bent zoals ik. Het afwaswater mag heter.
prima camping, mooi uitzicht, sanitair was goed op orde maar ik miste wasbakken en zeep bij de toiletten. toch wat hygienischer. we kregen overigens geen plek met eigen sanitair aangeboden,
Zeer nette camping met zeer schoon sanitair op een mooie locatie. we stonden aan het riviertje wat heerlijk rustgevend was. We waren op doorreis maar dit was zeker een fijne camping. Nederlandse eigenaren en of beheerders.