@user679297687
- 2011
- Hymer
- Buscamper
super Cp, mooi gelegen, prima voorzieningen en omgeving en aardiger beheerder!
prima en basic. inrijden was even puzzelen. De betaalautomaat is tevens de inrij-automaat. De camper moet precies in het goede vak staan (aangegeven op de weg) en dan moet je het net gekregen nummer nog eens invoeren.
de vorige positieve berichten overdrijven niet!
nieuw en alles in zich om een topper te worden. tussen olijfbomen , top sanitair en een overdekt terras met uitzicht over de boomgaarden. we moesten door een fietsongeluk eerder naar huis maar onze camper kon veilig en onder toezicht achterblijven in afwachting van repatriëring.
Mooie plek. maar toen we terug kwamen van het strand was de camper opengebroken
eerdere beschrijvingen kloppen, maar dame bij receptie is echt wel vriendelijk. dus ik vind 3 sterren de camping te kort doen: 4 sterren van mij
vriendelijk personeel, prima camperveldje met ruime plaatsen. voor 20 euro all in
Wij stonden er een nacht. Erg druk in Corona tijd bij douche en toiletten. deze waren ook erg smerig
Uitstekende camperplaatsen. Wij hebben er dit jaar ivm de Corona meerdere keten gestaan, Je moet wel op tijd zijn wat de camperplaatsen zij. er geliefd. Op de camping is vaak oorknop plaats
Goede camperplaatsen, mooi grasveldje voor de camper. uitstekend sanitair
Voor een camperplaats een hoge prijs. 34 euro. Tussen de geparkeerde auto,s
Niet heen gaan!! Bij terugkomst na een dagje Bologna bleek er ingebroken te zijn.
Mooie plek op camping, prima sanitair, goede service
Mooie camperplaats met de voorzieningen van een grote camping
Als camperplaats matig maar als camping qua rust en omgeving oké
Ruim mooi veld, voldoende voorzieningen, aardige ontvangst; wat wil je nog meer.
Zie eerdere beoordelingen. Bijzonderheid: eigen zwembad
Wel heel kaal en stil, maar een park en meertje dichtbij maakt een overnachting de moeite waard als je de tijd hebt om daar van te profiteren.
Gegeven de prijs (gratis) zeker een 8: ruimte genoeg, schoon rustig, dicht bij stad.
Gratis, stroom, ruim, mooi uitzicht. Helaas geen wijn kunnen kopen. Pizza in het dorp: aanrader.
Ideale uitvalsbasis voor stad en omgeving (fietsen langs kastelen) Aardige mensen, alles klopt gewoon.
Smalle plaatsjes, veel lawaai en de geur van campers zonder toilet.... ingewikkeld betalen op korte en steile entree. Wel ideale ligging bij zee.
Alle beschrijvingen kloppen!
Sitecode: 20933
Mooi ruim opgezet
Mooie camping. Lekker zwembad, prima restaurant
Goede locatie. Erg rustig. Mooi op loopafstand van Wildsland.
Mooie Camperplaats. Aanrader.
Super camperplaats voor nop. Direct aan het water en rustige straat. Prima restaurant in de straat. 's Ochtends meteen frisse duik en kids stenen gooien. Top
Sitecode: 19291
Simpele camperplaats, stuk gras bij boerderij. Prima prijs en ook nog wat te wandelen (met kinderen).
Volle camping waar je hutje mutje staat met een druk strand. Er was geen plek dichtbij het strand. We zouden 15 min moeten lopen om bij het strand te komen. Nu maar een nacht dichtbij het strand. Prima sanitair.
Prima locatie voor een bezoek aan het Trullidorp
Nette plaatsen en mooie camping.
Simpel, maar schoon en netjes. Aardige eigenaar en veel dieren te bekijken voor de kleine dreumes. Prima nachtje. Ook rustige wegen om te fietsen.