@user689957339
- 2020
- Chausson Flash Anders
- 2016
- Ford
helemaal goed! mooie camping op verschillende nivo’s. Voor plek met uitzicht betaal je iets meer en dat is helemaal terecht. heel rustig, geweldig sanitair (alsof je in je eigen gestylde badkamer bent. Fantastisch. Krk is op fiets (2 min naar beneden) of wandelend goed bereikbaar. aanrader en ook omdat de eigenaar super aardig is! Veel plezier!
zo hé, wat een leuke ontspannen plek. een mooie route naar 1150 meter er naar toe, bracht ons op een bijzondere plek. de eigenaar super aardig en behulpzaam. plak aan het beekje/ riviertje. trein en bus (gratis) naar Vol de Pillon erg leuk, wandelingen meer dan te over. Kortom: doen deze kleine leuke camping. oh ja: sanitair TOP!
NUL sterren. vreselijk. Deze camping mijden als het kan. verplicht 2 nachten boeken ( we gaan na 1 gewoon weer weg. douches helemaal koud (bord bij de douches geeft aan dat er storing is, ws al weken is het vermoeden). Campingbazin telt alleen geld en doet verder niets, niets eens een aardig woordje. Plekker vreselijk, boven op elkaar. onoverzichtelijk. Stroom klapt eruit…. euh verder nog iets? aan het strand twee leuke externe eettentjes.
wat een geweldig grote plaatsen in de schaduw van de bomen! sanitair helemaal ok, zwembad prima voor ouders én de kinderen. jeugd geweldig met elkaar, veel nl-ers en lol. zeer aan te raden voor 1 en veel meer nachten.
Het contact met deze camping was erg slecht en onvriendelijk. Op zondagavond hadden we via de website een reservering gemaakt voor de dag erop die in behandeling bleef. Maandagochtend gebeld om te checken of we er terecht konden, maar aan de telefoon werd me zeer onvriendelijk verteld dat ze geen tijd had om het voor me na te kijken. Ik moest maar een mail sturen…. Huh?! We zijn al onderweg… Gauw een andere camping geboekt!
Supergrappige camping voor een nachtje! Heel vriendelijk ontvangst, mooie ruime plekken en dat voor slechts 16 euro. Sanitair ook erg schoon, savonds heerlijk gegeten op de camping voor weinig geld. Let wel, het ligt zeker een aan half uur van de snelweg. Aanrader!
Rustige, conservatieve camping in centrum Castellane! Heel schoon, grote plekken., rust en de gewenste reinheid. Heel veel sanitair, stroom, en schaduw, Aanrader. na 18 uur is de voortuin een pizza-garden.
met enthousiasme aangekomen. Met teleurstelling na 1 nacht vertrokken. xlplek geboekt voor Camper. aangekomen blijkt er middenvoor de plek een boom te staan!, das onmogelijk inparkeren. Oplossing: geen. Zelf rondgelopen en plek gevonden, aan de rivier. Accoord campingbaas en bijbetaald. Net alles geïnstalleerd…. mededeling: plek toch niet voor meerdere dagen vrij. Dreigen met politie als we niet vertrekken. Hele bijzondere ervaring. Niks an.
Hele nette, rustige camping. Behulpzame eigenaar. vers brood vanaf 07.00 uur. Schoon sanitair. Je loopt in 10 minuten naar het dorpje met enkele eenvoudige eetgelegenheden. Perfecte plek voor op doorreis.