@user696641661
Pesionada na 41 jaar elektronica techniek.
- 1991
- Knaus op een Peugeot
- 2019
- Ander
Een heerlijke plaats. zie ook voorgaande. Tegenwoordig voorzien van 2 douches voor heren en 2 douches voor dames en 2 toiletten. Hiervoor een sleutel voor 20 euro welke bij vertrek weer terug . Douche €2 zonder tijd instelling. camper service point €1
gezellige kleine camping.zie ook de vorige meldingen. Let op geen camper voorziening voor lozen van het grijze water en water innemen. Wel korting met SVR kaart.
Sitecode: 19103
Aan de beschrijving weinig toe te voegen alleen er rekening mee houden dat in het najaar geen broodjesservice is. Crackers in voorraad houden 😉. Een heel mooi biotoop naast de camping met oa. ijsvogels. Een mooi stukje natuur. In het nabij gelegen restaurant lekker gegeten. Ook honden mogen binnen. Mooie omgeving voor honden! Laat hondenliefhebbers wat meer weten in de reviews wat wel en niet kan en mag.
Wegens geringe belangstelling weer opgeheven. Waren hier op 1 juni 2024 P.Achthoven
Eenvoudige, rustige camping. Mooie plaatsen. Gemoderniseerd sanitair. Er wordt nog het nodige aan de camping gedaan. Maar voor ons is het prima zo. Lekker wandelen en fietsen! En een ontzettend goed restaurant!! Heerlijk gegeten 😋
Sitecode: 20691
Bij aankomst welkom geheten door 2 bokjes en 1 hond van de vriendelijke eigenaar. Op voorgaande reviews weinig aan toe te voegen. Onze hond Doedel vond ook het terrein achter de camping heerlijk. We waren er in het naseizoen (half oktober) ook nog broodsevice.
Al het gras is voor de voeten weggehaald door voorgaande reviews. Helemaal eens met de vorige schrijvers😊🐾🐾👍
Een heerlijke camping met ruime plaatsen, vriendelijke beheerders (eigenaren). Er wordt alles aan gedaan om de gasten tevreden te stellen. Mogelijkheid tot een maaltijd van de voormalige kok.
Rustige kleine camping. Lekker eten! Broodservice. Handig als doorreiscamping. Schoon! Fietsen in omgeving mogelijk
Een fijne kleine rustige camping. De elektra is nog niet in orde, de gemeente zegt steeds manjana volgens de beheerders. Een vriendelijk en gastvrij stel mensen die helaas niet meer plaatselijke bar hebben en dus ook geen maaltijden maken. De nieuwe eigenaars zijn niet zo goed. Waar wel goed te eten is is restaurant El Español 7km van de camping in Bujaraloz voor een vast bedrag een groot buffet.
Geheel met de 2 laatste beoordelingen eens watbetreft de camping. Zijn op de fiets naar Cascais gegaan 6 km fietsen en daar de trein naar Lissabon genomen ( 10 euro voor 2 retours) totaal 70 minuten onderweg. Vanaf de camping 1,5 km naar een leuk strand.
Prima camping. Je mag tot 2 uur blijven staan. Hierdoor kan je in de koelere morgen nog wat doen. Een restaurant wat er uit ziet als een doorsnee camping restaurant maar waar je heerlijk eet!! En niet duur!
Een kleine camping municipal.Heerlijk vertoeven tussen 2 beekjes op een eilandje midden in het dorp. Kinderen kunnen heerlijk in het water zwemmen. Boodschappen om de hoek. Menige cp is duurder. camper €3, pp. €2, electra 8A €3