@user696854612
- 2015
Jan & Suzy zijn fantastische hosts. De plek is magisch en is van alle gemakken voorzien. Koude, heldere en stille nachten. Overdag genieten van de rust of een activiteit. Ik raad deze plek absoluut aan voor een tussenstop maar zeker ook voor meerdere dagen.
fijne camping aan zee maar duur (€32 in laagseizoen) en een eigenaar die niet vriendelijk is en bovendien boven op je nek zit. de man houd alles in de gaten en hij hanteert nogal veel regeltjes
Wat een fijne plek! kleine en rustieke camping met vernieuwd sanitair. Met je zwembroek aan loop je zo naar het strand.
Voor een camper met een baby waren we €50 kwijt! in dezelfde straat hebben we voor €19 gestaan maar die camping was dicht. verouderd sanitair en een speeltuin met losse schroeven. Waarom niet 1 ster? omdat het uitzicht prachtig was.
prachtige camping dus wij waren na een lange rit helemaal blij bij aankomst, totdat ons vriendelijk werd verzocht te vertrekken omdat kinderen NIET WELKOM zijn. met veel moeite mochten we een nachtje blijven aan de rand van de camping omdat de 7 gasten niet gestoord mochten worden.
Sprookjesachtige camping met uitzicht op de bergen. magisch mooi en uitstekende voorzieningen.
grote maar erg fijne camping. waanzinnig uitzicht op de zee en de duinen. voorzieningen ook dik voor elkaar. wij zijn 3 dagen gebleven!
prima doorreis camping. wel aan de prijs in het laagseizoen. wij betaalden 27 euro voor een nacht.