@user704792297
- 2013
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Het is een mooie camping die prachtig is aangelegd. Het sanitair is ook heel netjes en schoon. Prachtige zwembaden erbij en een restaurant waar je prima kunt eten.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Het is een mooie camping en er ligt gelijk een Intermarché naast. Enkel de schoonmaak liet te wensen over. We hebben hier 3 nachten gestaan en er is niet 1 keer schoongemaakt.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Wij zijn hier maar 1 nacht geweest. Vond de beheerder niet aardig. Hij wees ons een plek aan waar precies een tak boven het dakraam was en toen ik er wat van zei haalde hij zijn schouders op en liep weg. Een stokbrood voor 2 euro is ook belachelijk. Op de volgende camping betaalden we 1 euro.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Het is een kleine camping en de plaatsen zijn behoorlijk scheef en het is dan wel fijn dat je een levelsysteem hebt. De toiletvoorziening is matig maar het kan slechter. Wij zijn hier maar 1 nacht verbleven.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het is een mooie camping met een mooi sanitairgebouw.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een goede camping en gelijk aan de fietsroute langs de Loire.
2019
Afgaande op de app dat het een ACSI camping was moesten we bijna 39 euro betalen. Bij navraag bleek dat de ACSI prijs pas op 21 sept ingaat. Het zou wel fijn zijn dit te weten want dit vonden wij te duur bovendien is het er ook niet meer gezellig je wordt overal tussen de vaste plaatsen gezet. een afknapper al die luxe hoeft voor ons niet.
2016
Prima plaats alles wel gedateerd maar schoon. Erg vriendelijke mensen die proberen het je naar de zin te maken. We kregen zelfs appels en pruimen van eigen teelt. Jangel
Zeer matige camping en zeker voor die prijs. Onvriendelijke ontvangst. Tot nu toe de minste camping die we hebben gehad in Polen. Wel dichtbij de stad en dat is het dan ook.