@user706099634
Lastig om hier nu een review te schrijven. In eerste instantie waren wij erg positief ( nadat je het zeer slechte pad getrotseerd hebt en al bedacht hebt hoe je morgenochtend hier weer weg moet komen). De omgeving is prachtig, Bouillon is geweldig. Wat een fijn plekje. Totdat ze 's avonds hier voetbaltraining gaan geven en de bal, hoe kan het haast ook anders, herhaaldelijk keihard tegen de camper knalt in 2 uur tijd. Wij komen niet meer terug.
Vandaag aangekomen en het is niet nodig om een paar dagen te wachten met het schrijven van een review. Wat een heerlijk en perfect plekje, alles is op en top in orde. Het begint al met een super vriendelijke ontvangst. Je voelt je gelijk welkom. Keurig sanitair, fijne camperplekken en een geweldige omgeving om fijn te fietsen. Zeker een aanrader, wij komen terug.
Wij waren al gewaarschuwd door de mensen die hier een review hadden geschreven. Maar dan denk je dat het in september toch misschien wel zal meevallen. Niet dus! Iedere meter werd volgepropt met campers etc. De deur kon nog net open, de garage van de buren al niet meer, die zou tegen onze camper open klappen. Douchen na een flinke wandeltocht zat er ook niet in, lekker bezweet je bed in dus. Het was een dure parkeerplaats.
Wanneer je zelfvoorzienend bent is dit een prima plek om te overnachten. Wij stonden hier met 4 campers. Je hoort wel wat verkeer s' nachts maar niet storend.
De navigatie hier naartoe deed raar maar wij kwamen er ( helaas) wel. Maar omdat wij de volgende morgen in Piteå moesten zijn vanuit het noorden zijn wij hier gaan staan. Erg veel lawaai van het verkeer. Maar nog veel erger was dat er 2 koelwagen's kwamen staan. De hele camper vibreerde gewoon en wij konden in donker eigenlijk geen kant meer op. Natuurlijk moeten die vrachtwagens ook ergens kunnen staan. Er moeten hier geen campers staan.
Tot onze verbazing nog geen review. Wat een prachtige plek is dit. De stilte wordt alleen doorbroken door het geluid van de rivier. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. Wij staan hier nu met 3 campers en een tent. Toegegeven, de toegangsweg is best smal met aan weerszijde bosjes, maar aangekomen bij de rivier word je rijkelijk beloond.
Prachtige plek. Zoals eerder gezegd zijn de coördinaten niet goed. Ligt veel noordelijker. Fantastische plek om te lossen en te laden. Camperplekken zelf zijn heel erg smal, er zit minder dan een meter tussen de campers in. Het uitzicht zal geweldig zijn, door de regen is dat nu helaas niet goed te zien.
Niet de allermooiste plek maar ondanks het geluid van de E10 en de trein een prima plek om te overnachten.
Wat een geweldig plekje. Wij werden enorm vriendelijk ontvangen en voelden ons gelijk thuis. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 72089
Prima plek voor een overnachting. Ondanks dat een deel is afgesloten voor campers is er nog ruim voldoende plek over. Wij zijn hier al een aantal keren geweest en het was er altijd rustig in de nacht.