@user719984731
Zonder reservering een plekje gevonden tussen de andere doorreizigers. De plaatsen zijn soms beetje scheef maar verder alles in orde. Een hapje eten is wat ingewikkelder want sommige restaurants zijn dicht.
Ja het is misschien wat ouder maar wij hadden hier twee heerlijk rustige nachten tussen de bomen. Heerlijk gezwommen in het zwembad en in de ochtend de bestelde croissantje gegeten. Ik zou hier zo weer terugkomen.
Helaas door trein die langs dendert en een stelletje dronken vaste bewoners kan ik dit niet een voldoende geven. Niet doen.
Sitecode: 197080
Prima plek om te overnachten. Je hebt wel de Camping Car Park app nodig. Er is elektriciteit maar geen sanitair.
Cash only!!! Houd er rekening mee. Wij reden helemaal slinger de slang omhoog en hadden natuurlijk geen cash. Gelukkig kon ik het overmaken maar maak het jezelf gemakkelijk.
Betaal met munten bij de parkeerzuil en je krijgt een kaartje voor 24 uur. Prima overnachting plek.
Inderdaad een verouderde camping. Maar we konden de was doen dus ik was helemaal blij. En eindelijk een plek waar niet 50 andere campers staan. Het is meer ingericht op de wintersport maar voor een nachtje prima.