@user720133891
- 2022
bereikbaar over fietspad. hek bij ingang wat lastig manoeuvreren met n grote camper. geen voorzieningen. onverzorgd, niet onderhouden. ligt direct onder het spoor en trein rijdt elke 10 min, s nachts wat minder frequent. rustig, wat fietsers en brommers.
een grote verharde pp zonder faciliteiten kost gbp 15 totaal. Prima voor een nacht. Je betaalt apart gbp 5 voor 2 douchekaarten waarmee je de deur buiten kantoortijden (..) kunt openen. Geen refund bij inleveren vd kaarten. Betalen bij vertrek bij een automaat, werkt met kentenkenherkenning. Electra kost extra en werkt via aanmelding bij een app. Je staat dan ook verderop op het terrein (erg kleinschalig en slechte weg).
vriendelijke uitbaters, erg gastvrij. Prima sanitair. Geen toiletpapier. Douche kost 0,30 per min via oplaadbare kaart. Restaurant met goede kaart.
helaas was de omgeving bezet door wagens vh circus. Gelukkig was Willow camp 2 straten verder en had voldoende beschikbaarheid
wat janbetsy in juni23 hebben geschreven, sluiten we ons bij aan. voor deze prijs had toiletpapier (op het keurige wintersanitair) wel aanwezig mogen zijn, vinden wij. honden worden trouwens ook op de camping uitgelaten dus let op waar je loopt. drinkwater en stroom bij de paal. voldoende camperplaatsen.
gesloten voor toeristen (misschien naseizoen nu? 16 okt 23)
deze locatie bestaat niet meer. hotel is gesloopt en er wordt nieuw gebouwd
toch gekozen voor gratis overnachting en hier vertrokken. Deze kost idd € 16 incl sanitair
Heel vriendelijke hardwerkende eigenaren, lekker bier en pannenkoeken, een boerderijwinkel , en grasveld met een paar relaxte schapen ernaast. let op: geen pinbetalingen. Een klein keukenblok met water voor de gewone kampeerders. Een toilet voor algemeen gebruik. De omgeving was echter wat saai en helaas geen echte aanrader. Maar verder prima voor een tussenstop. De fietsroutes stonden dmv knooppunten goed aangegeven maar boden een saaie route.