@user721509306
Gemoedelijke camping. Goed sanitair en zeer behulpzame en vriendelijke beheerders. Grote landbouwschuur staat speelgoed voor kinderen en kunnen fietsen worden geplaatst. Strand bij Vrouwenpolder op ongeveer 20 minuten fietsen.
Camping met zeer goede voorzieningen en beheert door enthousiaste familie die het naar je zin willen maken. Spreken goed Engels. Restaurant met goed eten (nu nog) niet iedere dag open. Camping ligt aan fietspad van Girona naar kust Middellandse zee. Groot deel camping zijn vaste plaatsen maar er is ook stuk voor kort verblijf. Camping ligt aan C65 dus je hoort wel het verkeer maar daardoor ook zeer goed bereikbaar. We komen graag keer terug.
Rustige camping midden in dorp. Supermarkt op loopafstand. Fietspad Via Rhône loopt in de buurt van de camping. Mooi fietsgebied. Basisvoorzieningen zijn goed en ruime plekken met schaduw. Prima voor doorreis en/of extra dagje fietsen.
Camping ligt op licht glooiende helling van gras aan meer. Receptie open van 18 tot 21 uur. Bij aankomst voor 18 uur zelf alvast plaats zoeken. Sanitair is uitstekend (net nieuw?). 400 NOK voor camper plus elektriciteit, 2 personen en 2 douchemunten. Je hoort op achtergrond het verkeer op de doorgaande weg. Maar hierdoor niet minder om geslapen ook omdat het verkeer dan stuk minder is.