@user736527853
- 2023
- Chausson 640 Titanium
- 2018
- Ford
Prima plekken vlakbij het centrumpje van Morro d'Alba. Grijs en zwart lozen, water en stroom. En kostenloos. Beloon dit gemeentelijk initiatief door inkopen te doen en uit eten te gaan.
Prima camping. Alles ok. Voldoende plekken met schaduw. Zwembad. € 25 + toeristen belasting. Naar Arezzo is goed te fietsen, ca. 9 km, geen leuke tocht, maar wel voor een groot deel over fietspad, dat soms aan de ene kant van de rijweg ligt en soms aan de andere.
Prima voor een landelijk verblijf. Stilte en rust. Zeer gastvrij. Voor een vriendelijke prijs kan er zeker 4 keer per week worden gegeten. Elke ochtend broodjes. Een aanrader.
Tegen het centrum. Rustig. €3 per nacht, incl. E. In het weekend gratis. Prima.
ruime plek voor 7m camper. Incl. E en douchen ca. € 30/nacht. Vrij zicht op een mooi meer. Sanitair is schoon en voldoende. Vriendelijke beheerders.
Sitecode: 19228
Een uitstekende camping met alles er op en eraan. Als de omgeving iets meer te bieden had, dan 5 sterren
prima camping. goede voorzieningen. vriendelijke mensen. kiezelstrandje met lekker zwemwater. goed genoeg om een aantal dagen te staan.
Prima camping. Niet groot. Zeer dicht bij centrum en de opgravingen en het museum. Zwembad, niet groot, maar heerlijk om af te koelen.
11/06/2025. Hek dicht met ketting en hangslot.
Sitecode: 19180
prima camping. vlakbij Delphi. ruime staanplaatsen. voldoende en schoon sanitair. 's morgens gratis vervoer naar site en museum. fietsen en lopen kan ook, ca 2 km. mooi uitzicht. kleine winkel en restaurant met eenvoudige kaart.
€ 20/nacht. prima en schoon sanitair. Wasmachines (kostenloos). Stroom hapert af en toe. Zeer vriendelijke familie/beheerders. Goed en vriendelijk geprijsd restaurant. Net een km buiten de stad (nieuwere deel).
prima camping, ruime plekken.voldoende EN zeer schone voorzieningen. Zeer vriendelijke beheerders. De weg erlangs is het enige minpuntje, anders 5 sterren.
Is per 30/04, dus vandaag, open. Prijs € 20, incl. alles en wifi.
Sitecode: 20362
Is seizoen camping. Gaat open op 1 mei. Alternatief is op de parkeerstrook bij de voetbalclub met gebruik van toilet.
Dit is geen camperplaats meer. Er schuin tegenover in Oostenrijk is een gloednieuwe camping met vrij zicht op de Inn. Nu nog niet officieel open, voorzieningen nog niet klaar, maar we mogen er staan
12.03.2025 Vijf plaatsen. Max lengte 7 meter. Alleen toilet legen is mogelijk. Alle water is (nog?) afgesloten. Wel een prachtige plek, zelfs met heel grijs weer.
leuke locatie voor een paar overnachtingen. Ruime plekken. Geen stroom, verder alles. Aardig stadje.
Bescheiden camping op een hellend terrein. Open vanaf 1 maart. Ca. 15 plaatsen voor campers, die niet langer dan 7,50 moeten zijn. Daarnaast bungalows. Sanitair is goed/wordt verbeterd. Dorpje met noodzakelijke faciliteiten vlakbij. Prachtig gebied.
prima voor een bezoek aan Lucca. goede, ruime plekken. maar ruim meer dan € 40 per nacht is wel stevig aan de prijs.
16/09/2024 Werden door lokale politie de weg gewezen. Staan hier nu met 9, dus we hadden het ook makkelijk zelf moeten kunnen vinden. Drinkwater beschikbaar evenals grijs en zwart water lozen. Doodstil. Prima voor ons na 6 dagen Mistral. In het dorpje een Spar en een bakker. Voor € 7,50 niets mis mee.
06/09/2024. Minder makkelijk te bereiken. Matig sanitair. Waren de enige. Wel zeer stil en volledig donker. Hebben €15 achtergelaten in brievenbus.
de plekken langs de Moezel zijn beter dan op veel campings. Prima om een paar dagen te staan voor nog geen €18 per nacht
De CP's op halfverharding liggen aan de rand van een parkeerterrein. De foto betreft een locatie die niet meer in gebruik is. Water innemen en toilet reinigen kan op de camping, ca. 500 m verderop. Of dat extra kost geen idee. Hebben voor plek met stroom € 15,50 neergeteld. Stad is goed bereikbaar. Plek redelijk, maar niet bijzonder. Dus relatief duur.
Prima plek om het stadje te bezoeken. Direct aan de Elbe. Torgau is een bezoek waard. Geen voorzieningen. €5,10 /nacht. Aldi op loopafstand.
In een natuurgebied. De kampeerplaatsen zijn ruim. Incl. E minder dan € 30/nacht. Groot EN rustig. Div. fietsroutes. Eenvoudige maaltijden en broodjes service.
Sitecode: 20387
ruime plekken grenzend aan gras. E en drinkwater met jetons, die 24/24 gekocht kunnen worden bij receptie nabij gelegen hotel. Leuk stadje, centrum op loopafstand. Prima.
Een jong stel heeft het overgenomen. Vriendelijk en enthousiast. Maken lekkere wijnen. Plek met E € 6,50. Douche apart afrekenen. Geen etenswaren. Voor ons een aanrader.
goede stadscamping. veel plaatsen voor korte campers. aantal plaatsen voor langere campers is beperkt. Stad leuk. Bereikbaar te voet, met bussen en ev. Taxi . Sanitairgebouw mooi. Voldoende van alles, alleen onderaan de camping. Dus altijd naar beneden en dan weer omhoog.
zeker 3 sterren. € 25 per nacht. Lage bezetting, dus maar 1 sanitair gebouw open. Taxi naar centrum ca. € 7. Bushalte voor de camping (ca. €2 pp). vriendelijk personeel. Restaurant is nu nog een snackbar. Vanwege terrassen voldoende privacy.
voldoende en schoon sanitair. plekken zijn ruim genoeg (7m camper). prijs €23 . Ondanks zeer veel regen de afgelopen dagen staan we droog. Wel veel vaste plekken met minder mooie caravans. Doorlopend geluid van de branding. Cafe restaurant bij de ingang. Voor ons prima.
Camping met overwegend vaste plekken. Nu alleen een paar campers. Uitzicht op zee, geluid branding . sanitair niet bijzonder, maar het werkt. ruime cp.. €12,50 incl E.
camping was complet. Een nacht op het parkeerterrein er achter gestaan. Geen faciliteiten. Verder prima. Overnachten wordt gedoogd. 2 keer agenten gesproken. 1e keer omdat we niet in een vak stonden. 2e keer, om ca. 09.00 uur omdat we het trottoir blokkeerden. Prima voor een nacht.
ruime plekken. Bescheiden sanitair. Wasmachine en droger en waslijnen. Zeer vriendelijke ontvangst. €17,- incl. stroom. Voor ons een prima plek. Dorp aan zee op loopafstand of met de fiets.
Camping zal ongetwijfeld goed zijn. Maar is ook groot. Gewoon niet de soort locatie voor ons.
Sitecode: 19820
02/02/2024 prettig personeel. voldoende en schoon sanitair. uitgebreide lunch in het restaurant. dorp op ruime km.
Goed voor een bezoek aan de stad. Schoon. Wel verkeersgeluid.
goede plekken. Water/vuil water/toilet legen, douches nog dicht. 2 toiletten open. 31/01/2024
prima. schoon. geen kosten, geen voorzieningen. wel helemaal bezet. lopend of fietsend naar het stadje.
goed sanitair. leuke staf. €20 per nacht incl. E. Goede plekken. Petit resto heeft beperkte kaart en capaciteit. Naar Josselin goed te fietsen.
goede plek. elektra (verloop stekker nodig), drinkwater en vuil water afvoer. op 50 meter toilet en douche. vlakbij centrum van een leuke historische stad (25.000 inw.).