@user736736278
De charme van dit soort massale campementen ontgaat ons totaal, maar voor een enkele nacht op doorreis prima
Tja dit is wel een uitwas. 43chf voor camper en 1 persoon elke volgende persoon 19chf extra. Dit voor een normaal leegstaande parkeerplaats. je mag vervolgens gratis de kabelbaan gebruiken. Maar als je in de bergen bent om te wandelen dan heb je dat dus niet nodig.
Prima plek met alles wat je als camperaar nodig hebt.
Charmante plek. Er wordt een nieuwe camperplek gebouwd met 5 plekken op 200m afstand van de huidige locatie zo te zien met een sanitair gebouw. blijft vast niet gratis maar ziet er mooi uit. lijkt zo goed als af dus is ongetwijfeld komende zomer te gebruiken.
Ontvangt plek
Voor een therme bezoek is dit prima maar dit is eigenlijk meer een soort camping. Een camperplek heeft geen slagbomen, pasjes en moeilijke reserverings systemen. Verder is geen enkele plek vlak geeft mij ook niet echt een top gevoel.
prima plek met leuke wandel mogelijkheden. In het dorp is een imbiss waar ze lekkere pizza's hebben.
Waren hier 4-1-2022 plaats was afgesloten met slagboom en hangslot. Op het aangegeven telefoonnummer werd niet opgenomen
Prima plek met goede voorzieningen. Plekken zijn niet overal vlak. Wij hadden bij een gemiddelde beoordeling van ruim een 9 iets spectaculairder verwacht.
Perfect zo moet een camperplaats zijn.
Op een mooie locatie met alle voorzieningen. Is wel wat overdone allemaal. Het sanitair gebouw zou niet mistaan op een 5 sterren camping. Alles werkt op een keycard systeem waarmee ook de stroom, het water en het douchen wordt afgerekend. Waarom niet gewoon een euro in een stroompaal stoppen en een envelopje met de betaling in een brievenbus? Dan had er nog budget geweest om alles vlak te maken.
Mooi gelegen camping. Veel mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken, etc
We hebben deze camping gebruikt om een aantal wandelingen te maken in het Martell dal. Camping is nogal compact voor het aantal plaatsen. Geheel ingebouwd door o.a. boomgaard dus uitzicht beperkt
Leuke kleine camping voor zowel zomers als in de winter. Alle faciliteiten aanwezig. Station van de rhatische bahn naast de deur dus dat is handig.
Zijn hier gedurende meerdere jaren een aantal keer langs geweest. Telkens was de plaats bomvol en als er lege plekken waren dan stonden er gewone auto's op geparkeerd. Thermen zijn leuk maar overnachten beter ergens anders
Plek is niet heel speciaal maar heeft alle benodigde voorzieningen. Door de mooie omgeving en goede wandel mogelijkheden een 7 de plek zelf verdient een wat lager cijfer.
Dit is geen camperstand plaats. De parkeerplaats zoals getoond op de foto's is nu in gebruik als bouwdepot en voor 90% afgesloten. De genoemde prijs is het tolgeld om gebruik te mogen maken van de weg. Overnachten is volgens de voorwaarden verboden maar wordt blijkbaar gedoogt. We hebben langs het watergestaan wat wel een fantastische locatie is.
De omgeving is fantastisch maar, We stonden hier op een zaterdag het restaurant werd gebruikt als voetbal kantine voor het naastgelegen veld. De avond ervoor was er een luidruchtig feest.
Heel mooie lokatie. Stonden hier einde seisoen (kregen korting met onze nkc pas) . Mochten na sluiting van de camping gratis blijven staan. De piste loopt langs de camping dus moet ook in de winter een fijne plek zijn.
Mooie rustige plaats met heel goede wandel mogelijkheden
Kan de voorgaande beoordelingen bevestigen. Prima plek!
Prima camperplek met goede wandelmogelijkheden. Restaurant op de Col 10 minuten lopen. Andere voorzieningen mag je uiteraard niet verwachten boven op een Col van 1200 meter hoog.
Sitecode: 19725
Prima plek. Wandelpaden beginnen direct naast de stellplatz. Bij Vesser eindigt de weg dus erg rustig.