@user739622589
- 2022
Wat een leuke plek! Bij de winkel van de disteleerderij aanmelden. Aardige meneer heette ons welkom en vertelde ons waar we mochten staan. We hoefden alleen €10,- als onderpand te geven voor de sleutel van het sanitair. Later zagen we dat dat sanitair tip top in orde was. Helemaal leuk hier.
stonden hier met 4 campers rustig schoon sanitair
kost nu 200NOK parkeren van 20:00 tot 09:00 toilet tr gebruiken als restaurant open is
Klopt, hier is idd niets.
Mooie plek voor een overnachting er is zelfs een toiletruimte ( zeer schoon) Je kunt er ook mooie wandelingen maken En kunst bewonderen Heerlijk rustig
Zitten al een half uur te wachten in het yogacentrum om in te schrijven en te betalen. Krijgen geen duidelijk antwoord waarom het zo lang duurt. Wat een idioterie, we worden hier echt niet zen van! Hebben nu antwoord; Cp is alleen voor deelnemers aan yogalessen en kost €46.- pp!! Krijg je er wel eten bij. We zoeken een ander cp dat lijkt me duidelijk.
Zitten hier al een half uur in het yogacentrum om in te schrijven om te kunnen betalen. Krijgen geen duidelijk antwoord waarom het zo lang duurt. Wat een idioterie. we worden hier echt niet zen van. Hebben nu antwoord; kost €46,- p. p. !! Krijg je er wel eten bij. We zoeken een andere cp op, dat lijkt me duidelijk.
Sitecode: 20281
het enige voordeel is dichtbij Patras verder moet het sanitair inderdaad totaal vernieuwd worden smerig onderhoud is een begrip dat hier totaal niet begrepen wordt
Heerlijke plek met geweldig uitzicht erg rustig en een schilderachtig dorp vlak bij mooie wandeling gemaakt naar de kloosters ( laatste en indrukwekkendste is tussen 13:00 en 17:00 gesloten) water koffie en kleine versnaperingen staan in de kloosters klaar