@user746495372
- 2022
- Anders Anders Anders
- 2022
- Buscamper
Prima stek om korter of langer te verblijven. Voorzieningen eenvoudig maar nuttig. Zeer ruim terrein. Stroom 16 A voor laden e-fixxter aanwezig. Vriendelijke beheerders. Geen winkel of panaderia in de buurt.
Wij waren hier begin maart en konden mooi met zicht op zee aan het strand staan. Dat er water wordt meegenomen. Fijne fiets/wandelweg langs de kust naar verschillende plaatsen. En natuurlijk staat het station er niet voor niets: Barcelona ligt 20 km verderop.
Nette en rustige camperplek van de gemeente. Behalve afval en afvalwater, geen voorzieningen. We verkiezen deze plek boven de camping Le Tiens in Olot, die in onze ogen een verwaarloosde indruk geeft. Je moet wel erg nodig douchen als je voor die plek kiest.
5 x CP. stroom 16 A, dus ges choke voor lade.n e-fixxter. Lange kabels nodig voor aansluiting. Rustig plaatsje met meerdere bezienswaardigheden Wandelbos om de hoek. we hebben hier niet overnacht.
Als deze plek je niet helemaal aanstaat kan je de aparcamento municipal in de stad zelf nemen. Goed verlicht, weinig rechte plaatsen, veel ruimte. Voor grote campers indraai door toegangshek nauw.
prima overnachtingsplek voor weinig geld. Stroom voor onze e-fixxter.Niet alle plaatsen hebben stroom, wat laatkomers doet vragen bij anderen om stroom gezamenlijk te doen. Water tanken is lastig, want adapter nodig. Het is niet duidelijk wanneer de CP vol is.
slechte voorzieningen wel mooie plek aan het riviertje. onze e-fixxter konden we hier wel laden met credit card.
Jammer genoeg gesloten. We hebben stroom nodig voor de e-fixxter en daar kunnen we niet bij. Water is sowieso niet verkrijgbaar. Kan beter voor zo'n uitgelezen plek.
in februari geen water geen elektra. Het adres moet zijn : st. etienne la varenne, place fleury de charles. Prima voor overnachting.
de straatnaam moet zijn rue d'auberive
wilden hier graag verblijven, maar een telefoontje leerde ons, dat ze pas op 20 februari open gaan. Dit in tegenspraak tot de vermelde openingstijden.
Bij aankomst ziet dit er onaantrekkelijk uit. Gezien enkele review moet het wel dringend zijn, wil je hier de nacht rondbrengen.
een overnachting in deze mooi gelegen camping. februari. Eigenaar Haye Muriel is zeer gastvrij. Gaf ons 2 stroompunten voor laadaccu en huishoudaccu. Mooie camperplaatsen tussen haagbeuken. Goede douches.