@user747637349

2022

de toegangsweg is smal en loopt naar beneden met een haakse bocht onder het spoor door. Tunnelhoogte is 3 meter. wij durfden het niet aan temeer daar de weg niet vlak loopt. Door de bocht kun je niet zien of er iemand aan komt.

Prettige 3 sterren camping die rustig gelegen is. Sanitair eenvoudig en schoon. Ruime afgeschermde plaatsen. Speeltuintje voor kinderen. Wij betaalden 17,40 euro met acsi korting voor camper 2 personen inclusief stroom voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij betaalden voor een ruime pitch plaats 38 pond per nacht met acsi korting. Alles is dan inbegrepen zoals stroom, douches en het kleine zwembad. Fietsen kan alleen met mountainbikes door de weilanden. Veel vaste staanplaatshouders, waardoor erg druk. Sanitair goed. Wifi alleen 1 mb gratis.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

heerlijke rustige camping met vriendelijke eigenaren. Wij betaalden 32 pond per nacht. Rij niet door Conwy dan moet je door een zeer smalle stadsmuur doorgang. Neem de A470 tot Tal-y-cafn.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

goed verzorgde camping en rustig gelegen. vriendelijke ontvangst bij de receptie. Ca. 200 meter van metrostation Elisabeth Line. Wij betaalden 60 pond per dag voor een pitch plaats.

leuke camping aan de Sauer. Bakker helaas failliet dus geen broodservice meer. Zeer vriendelijke Nederlandse beheerder. We kwamen van een tocht door zuid Duitsland. Daar betaal je al gauw 40 euro per nacht voor een camperplaatsje.