@user753872117
Stonden hier in november 2023! Hele vriendelijke ontvangst! Fijne plaatsen en er hangt een goede sfeer. Mooi en schoon sanitair. Omgeving: fietsen over mooi fietspad langs boulevard naar Ampolla. Nog nooit zoveel ibissen, kleine en grote zilverreigers bij elkaar gezien. Duizenden flamingos. En heeeel veeel muggen🙃
Stonden hier in november 2023. Als je van kleine op elkaar gepropte plaatsen houdt zonder enige ruimte dan is het een topcamping. Waren de hele dag op pad, dus voor slapen prima. Lekkere hete douche! Waar zijn de haakjes😁? Onbeschofte ontvangst.
Buscamper, 2 personen, 2 honden. Er hangt een goede sfeer, receptie goede ontvangst. Mochten zelf een plek kiezen. Schoonste en mooiste sanitair tot nu met poetsbrigade van aardige dames. Totale stilte in de nacht. Supermarktje heeft meer dan je denkt. Heerlijke omgeving om te wandelen. Geitenhoeder loopt in de buurt en koereigers liften mee op de ruggen van de schapen! 1 minpunt: dieselbestelauto van de camping scheurde telkens langs onzeplek😙