@user767178196
- 2023
heel vriendelijk erg netjes goede douche. met de fiets naar centrum.5 min. en met zwembad voir 15 euro 1 nacht
voor albanie en de obtvangst 5 ster we kregen koffie bij aankomst. en bij vertrek verse citoenen. en ook lieten ze hun eigen gemaakte olijf olie proeven. overal kort bij en veilig. ik raad het aan. wel wat oud maar alles is er wat je nodig hebt.
voor ons 5 sterren. wij konden gratis parkeren. vanaf 1 okt. met de fiets naar monaco heel goed te doen. mooi kort bij strand wat wil je nog meer. wij vonden het een prachtige plaats. menton. beter met de camper als in het drukke monaco. en met de fiets ben je snel in monaco. goed te doen.
mooie plaats. we konden een plekje kiezen. het was nog erg rustig. vriendelijke medewerker bij receptie. wc en douche netjes. niets op aan te merken. je kunt kiezen of je een duurdere grotere plek wil aan het water of goedkopere. wij betaalden voor direct aan waterkant. duurste . 65 euro voor camper en 2 pers. wel genoten. mooi om te fietsen.
een dikke 10 voor deze camping Nederlandse eigenaren. wij waren blij verrast. alles is supermooi. buitenkeuken mag je gebruiken. drinken kun je kopen en ijsjes in de vriezer .je mag het zelf pakken. wat een gastvrije mensen. we komen zeker een x terug en raden het iedereen aan om er heen te gaan. ligt lekker rustig net tegen de grens van Hongarije.
super aardige eigenaar. laat aangekomen. uitleg gehad . gratis goede WiFi. sanitair was lekker verwarmd eind oktober. heel vriendelijk ontvangen. top camping.
eenvoudig. maar erg rustig. vriendelijke eigenaren. s avonds aangekomen. achter het café is de parking. alles was al dicht. maar dat is geen probleem volgende dag netjes betaald. 6 euro zonder stroom .met stroom 8 euro.mooie cp voor doorreis. verder niet veel te beleven.
was perfect. 20 euro voor de camper staanplaats. incl alles. mooie fietspaden. langs de sure Nederlandse eigenaren. erg vriendelijk. en op loopafstand centrum
rustige plaats aan het water. er staan vuilcontainers verder geen voorzieningen. wij stonden alleen. maar een leuke plaats voor 1 gratis overnachting. voir herhaling vatbaar