@user771436933
- Hymer S 820 Integraal
- 2003
- Mercedes
- Integraal
Beste mensen, we weten het allemaal, de man is een oplichter, dit gaat al jaren en het interesseert hem niet. Mensen wees verstandig en zoek een andere plaats.
CP is door de lengte een uitlaat plaats geworden voor de honden en dan niet 1 keer per dag maar meerdere keren. Ook veel geblaf door honden in de omgeving in de nacht. CP ok. Sanitair prima, wasmachines zijn er maar te weinig voor deze CP. Kortom voor ons niet voor een herhaling. Let op CP reserveert NIET maar ze zeggen van wel. Dorpje wel leuk en drie supermarkten aanwezig.
1 van de mooiste plekken waar we ooit zijn geweest in Nederland, alles bij de hand en hele vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Gesproken met de eigenaren, ze zijn gesloten en gaan niet meer open.
Sitecode: 20506
Wat belachelijk, er staat 17,00 op de site maar uiteindelijk moeten we bijna 40,00 euro betelen. Geen discussie zij de resepsoniste,ik verhuur de plaatsen toch wel, wat een slechte zaak.
Wie kent er een betere camperplaats dan deze camperplaats, wij niet.
mooie cp. helaas na , zeggen beheerder,5jaar kunnen ze nog steeds de prijs van 11 euro die op camper contact staat niet aanpassen naar de prijs van 14 euro. beheerder is ook niet thuis na deze informatie.jammer....
Hele fijne plek, aardige havenmeester, we komen hier zeker terug.
Wat een geweldige plek, vriendelijkere eigenaren en we komen hier zeker terug
Gewoon te duur voor wat ze bieden. Camperplaats Elburg opgeheven, jammer.
Wat een mooie en perfecte camperplaats, het weer is niet echt camper weer maar het is hier prima vertoeven. een dikke 9 voor mij , waarom geen 10 , zeg het maar, alles top hier en kom zeker terug.
Prachtige camperplaats, zeer vriendelijke Havenmeester en partner, zeer behulpzaam bij het zoeken naar 2 schroefjes. Wij komen hier zeker weer.
Mooie camperplaats. Inmiddels is douchen 1 euro voor 3,5 minuten en stroom 1 euro voor 1kwh.
Mooie camperplaats met een fijn stukje grasveld bij de camper. Mooie douche cabine twee stuks met toilet. Apart nog twee toiletten. Mooie loos plek voor grijs water en schoon water tappen. Voor ons om te onthouden...
Leuke CP. Vriendelijk ontvangen door een dame die je ook een leuke uitleg geeft over de CP. All in, douchen, wc, stroom, vuil water lozen, schoon water tappen voor de prijs van 17.50. Zoals vorige reactie wc en douche gedateerd, maar ik vond het leuk en kneuterig en vooral erg proper, ook belangrijk toch 🤗🤗. Je staat op een grasveld, lekker aan de voetjes. Voor de honden een uitlaat plaats. Kortom een prima CP.
Sitecode: 19576
Wat een verzorgde en fijne CP. Twee personen inclusief belasting, lozen vuil water en schoon water tappen en stroom 4 Amp voor de prijs van 10.00 euro. In het weekend is het restaurant open en wil je er eten dan sta je op de CP gratis. Vriendelijke uitbater die je over de omgeving graag fiets- en wandelroutes geeft. Wij waren op doorreis anders 2 nachten op deze heerlijke CP doorgebracht.
Bere goed ze zien ons zo weer.