@user774160476
een onlangs geopende CP met stroom, water, afvalwater loze en ook toilet legen. De verharde plekken zijn OK (niet erg breed). Eén drama om er te komen want Google Maps, ZENEC navigatie kent ‘t niet. Politie heeft ons n de plek begeleid (waarvoor dank). Supermarkt op een paar honderd meter, stadje zelf is troosteloos.
wat een verademing… zeer enthousiast & vriendelijk ontvangst (zijn in voorseizoen wel gesloten van 11-15 uur). Dicht bij de stad waar genoeg is te fietsen, te zien, te proeven en te beleven. Wij bleven er 4 nachten met prachtig weer en uitzicht op de Loire. We komen graag terug.
prima camping (geen broodjes service maar ja… het is voorseizoen), grote plaatsen. let wel: tussen 12-14 uur kan je je niet aanmelden en moet je wachten voor de slagboom. Vreemd dat de schoonmaak tussen 7-10 uur (en 15-17 uur is). Dat is juist het tijdstip dat men willen douchen/n toilet gaat!!
de nieuwe eigenaren werken mega hard en investeren een hoop om alles tiptop weer in orde te krijgen (naar de huidige maatstaven). We aten daar gisteravond : een 10 voor sfeer en diner (voorgerecht nacho’s met chili con carne was echt teveel 🤣). En dan vanochtend de baguettes nog warm 👌. Veel succes Sharon & Steven
is een ‘doorloop’ gebied voor bewoners van de flat met hun honden en bewoners uit de buurt . wel ideaal om de plaats Perigueux te bezoeken . 1 nacht echt voldoende
geen plek voor ons….. overvol. je staat ‘mannetje aan mannetje ‘. veel overwinteraars
prima CP maar pizzabakker met harde muziek tot 21 uur (heeft vergunning tot die tijd) is niet fijn als je vroeg wilt gaan slapen na lange vermoeiende reisdag.
prima CP met goede faciliteiten en perfect om València te bekijken. Er rijden wel vanaf 7-22 uur personenauto’s ( over het terrein ) af en aan naar het terrein achter de CP.
Mooie camperplaats aan de Moezel.Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaar. Stroomproblemen….binnen de kortste keren staan er 2 elektriciens! Heerlijke douches….geen munten e.d.! Prijs heel redelijk!
prima plek. Wij hadden niet gerealiseerd dat er paarden dichtbij de camperplekjen stonden want zijn ernstig allergisch hiervoor . Maar direct kregen we een prima plek op een apart veld met stroom. Top!
Wij kregen wel een kaartje met een code voor toiletgebouw, onze buren niet! De plaatsen zijn naast de gemeentewerf waar al heel vroeg (6.30( herrie vandaan komt. De douches waren koud maar daarentegen gaf het fonteintje warm water. De burcht is nog steeds niet te bekijken.
een grote familiecamping . Bij aankomst bleken we DKK 320 per nacht te moeten betalen incl electra (er kwamen veel kosten dus bij zoals milieu, toeristenbel.). Wij zijn doorgereden .
bestaat niet meer! verzocht door golfbaanbeheerder dit te laten verwijderen controle 12/4/2023………..