@user780156079
Goed geslapen , maar wel met verkeersdrukte. Er is een verzorgingstation achter deze CP.
Geen water, maar ook geen melding dat er geen water is, of de 2 euro gleuf afplakken. Je kunt wel toilet en grijs water leggen. Zeer matige GSM verbinding. De campers staan langs de rand van de weg en als het druk is, dan wordt het rommelig.
leuke plek. Eigenaren waren er niet, maar in een brievenbus ligt een informatiepakket. Wel even opletten: je kunt geen toilet legen. Wel water bijvullen en gratis stroom
Behoorlijk aflopend terrein en redelijk drukke weg er langs. Uiteindelijk zijn we in de avond vertrokken, wrgens een grote groep die behoorlijk dronken waren. Zij waren op weg naar het centrum en de kans was groot dat ze ook weer terug langs zouden lopen.
CP in het dorp. Rustig, maar wel wat wegverkeer. Bij regen wel wat drassig, maar je zakt niet weg. Wij stonden hier 02.08.2019 en de CP is niet gesloten.
mooie plek, maar geen GSM verbinding. Als dat noodzakelijk is: ongeschikt.
Veel lawaai makende opleggers van vrachtwagens (leeglopende gastank). We zijn doorgereden. Jammer, we komen hier graag.
er zijn nu campervakken gemaakt. elke plek heeft stroom. je kunt water halen, wc lozen e.d. prima gedaan!
Grote parkeerplaats. Geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak, maar wel enorme rust. Heerlijk gestaan. Achteraan de plek staan een aantal oude campers van jongeren, die daar (lijkt het) wonen, maar die leiden niet tot ovelast. De plek is ook groot.
Rustige plek, gratis,niet bijzonder, maar wel langs een beekje. Grenst aan het dorp en ligt op 900 m hoogte. Goede GSM verbinding. 1 stroompunt. WC te legen. watertappen mogelijk met euro's. tegenover CP een pizza restaurant (hout gestookte pizza's). 5 minuten lopen (rechts af) is een bakker met klein supernarktje. prima plek.
rustige plek voor 3 campers die langs hek kunnen staan. leuk plaatsje. Leuk parkje naast CP. Carrefour contact op 2 minuten lopen.
Prima plek. Wel wat overlast gehad van jongeren tussen 12.00 en 04.00 uur. Tijdens de nacht geen vliegverkeer.
Mooi gelegen CP. Er is al veel over geschreven. Ik wil er aan toevoegen dat we (door de week) wakker werden van draaiende machines van de oliewerkplaats, die zich daar ook bevindt. verder stonden er 12 campers op de parkeerplaats, maar die hoefden niet weg, ondanks dat de politie langs kwam. Een soort 'vrijland' is wel een goede omschrijving. Maar wel heerlijk gestaan.
Wel een mooie plek, meer een parkeerplaats bij een meertje. Het was regenachtig en dan kun je er niet goed staan. De ondergrond is dan nat en modderig.
Mooie plek, maar bij ons ook winderig. De CP ligt op 720 'm hoogte. Alles is dicht. Geen aanwijzing waar je de cassette kunt legen. Wel een duidelijke plek om vuil water te lozen. Niet helemaal vlak.
Mooie CP met uitzicht op het dorpje. 8 plekken, maar niet breed. Campers tot 8 meter. Cassette legen aan de achterkant van de waterkraan! Weggetje ervoor is rustig en smal. Let op coördinaten zijn iets te oostelijk. Leuke wandeling bij kerkje en kasteel en bakker in het dorp. Geen stroom. CP is gratis.
Wij hebben betaald, maar de rol met tickets was op, dus geen toegangscode. Vriendelijke Fransen hebben ook nog geholpen. Nergens geen telefoonnummer om probleem te bespreken. De vvv was ook dicht. We zien dat dit al eerder is voorgekomen. Vandaar toch maar even gemeld.
8 plaatsen langs een groenstrook met royale schaduwrijke bomen. Mixparking, dus als het vol is kun je altijd terecht. Overdag stadsgeluiden, maar 's nachts toch rustig. Plaatsje stelt niet veel voor. Watertappunt doet het, hoewel het er niet florissant uit ziet.
Heerlijk plekje. 4 plaatsen met inhammen en gras en redelijke schaduw. Daarnaast nog 3 tot 4 plekken op een rij. Wc lozen is gratis. Water 23 minuten en stroom 20 minuten kost 2 euro.
Grote mix parking in het dorp. Toilet lozen en wateringse gratis. Wel aan een doorgaande weg, met wat lawaai.
Mooie camperplek met de nodige voorzieningen en bakker vlakbij. Je hoort allen de verkeersweg, omdat 200 meter van plek langsloopt. Begint 's-ochtends al om 06:30 uur. Overigens niet heel erg storend. Goede 4g GSM verbinding. Valt af en toe uit.
Hele rustige plek. Het terrein zelf heeft geen voorzieningen en er staan ook vrachtauto's en autobussen.
Mooie plaats. Niemand gezien om te betalen. Sanizuil werkt prima. Vlakbij het middeleeuwse stadje.
Sitecode: 20450
Prima plek. We waren alleen, dus konden stroom gebruiken. Jetons EUR 2,00 voor 1 uur. Verkrijgbaar in het restaurant vlakbij. Maar.. We hadden al stroom voordat ik de jeton gebruikte. De hele nacht.. Verder uitzicht op voetbalveld. Gratis.
Camperplek zoals het hoort te zijn. Rustig, sanizuil, mooi gelegen, toiletgebouw, maar in de winter afgesloten. Gratis.
Prima camperplek. rustig en groot. Als je er naar toe rijdt, niet via je routeplanner (snelste route) het laatste stuk rijden, want die leidt je over andere wegen langs huizen waar je geen tegenligger hoopt tegen te komen. Mooi uitzicht op plaatsje als de lichten branden 's avonds. Even naar het verste hek wandelen.
Plek met bijzonder mooi uitzicht. Je staat niet helemaal vlak. Zeker als de camper lang is rij je namelijk iets de berm op. Niet geschikt voor campers langer dan 7 meter. De auto's rijden dan minder dan 0,5 m langs je heen. 's Nachts stil (oktober).
Nu nog gesloten wegens verbouwing, maar wel bijna klaar. Ziet er goed uit.
We zijn er niet gaan staan. Lawaaiige weg en niet ver van het spoor.
Het is een halfcirkelvormige weg, eenrichtingsverkeer. Dat betekent als iemand deze camper iets wijd uitzet, je er niet meer langs kunt. De plek licht wel mooi, maar de toegangsweg door het dorp gaat door een nauw straatje. Je moet daar over de stoep. Geen aanrader.
Sitecode: 1978
Mooie rustige plek. Alles is nu gravel en af. Er kunnen wel 20 campers staan. Maar het is ook de parking voor het recreatiegebied met meertje. Hoe rustig het zomers is, als er ook gereageerd wordt, weet ik niet. Wc, wifi (bij kantoor), water en toilet legen bij de € 6,00 inbegrepen. Geen stroom.
Prima plek om Rocamadour te bezoeken. Geen voorzieningen. Klok luidt niet tussen 22:00 en 07:00 uur. Naast CP tandradbaan naar kerkje (€ 4,60 retour). Vandaaruit gaat weer lift naar het plaatsje. Voor de wandelaars: Vlakbij CP start ook het wandelpad met 13 haarspeldbochten naar het kerkje. CP was snachts vol, dus niet te laat komen (06-05, Hemelvaart weekend).
Zeer mooie CP. Prima douche, heerlijke eieren, lekkere wijn. Rust, ook omdat het wat verder van de verkeersweg ligt, dan de andere CP vlakbij. We kommen terug.
Veilige, grote en goed gelegen CP voor bezoek aan A'dam. Wel wat duur, maar er zijn ook weinig alternatieven. Let wel op tijdstip vertrek veerpont vanaf centraal station naar CP: 23:45 uur.
Mooie plek. voor de tweede keer gestaan, maar wel veel last gehad van kleine vliegjes. Daar kan men niets aan doen. Houdt wel rekening met zeer matig GSM bereik. Dus als je bereikbaar moet blijven, dan is dit geen aanrader.
Mooie plek. Soort parkeerplaats voor alleen campers. Prijs is nu € 8,00. Je kijkt tegen de camping aan. Als je de weg links afloopt, kom je na een paar minuten bij het strand. Verder geen voorzieningen.
Een echte Franse camperplek: ruim en mooie plekken. We hebben niet betaald, om dat er niemand was en we het nergens kwijt konden. Alles was wel afgesloten. Maar hier komen we zeker terug. Mooi gelegen plaatsje.
Rustige plek tussen de wijnvelden en begraafplaats. Wel wielblokken meenemen. Verder geen voorzieningen.
Leuke plaats Belly. De camperplek ligt niet vlakbij het centrum. Geen overlast gehad van kinderen, maar ik kan me voorstellen dat dit hartje zomer anders is, als het langer licht is.
Sitecode: 20628
24-10-14: mooie beklimming en een rustige plek. Er zijn voorzieningen (water, elektra), maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Er was ook niemand om te kunnen betalen. Let op: je hebt Chamrose 1750 en Chamrose 1650. Deze laatste moet je hebben. De navigatie kende de weg niet goed. Je staat op ruim 1600 m hoogte.
22-10-14: Ondanks dat het een rumoerige omgeving was, naast de doorgaande weg, hebben wij hier rustig geslapen. We stonden niet op het 'formele' deel, maar zo ver mogelijk van de weg af. Dat deden meer campers.
Prima plek. Niet al te groot en gauw vol. Even een muntje halen in het dorp is wel 10 minuten lopen, met de kans dat er niemand is. Er zijn weinig alternatieven in deze omgeving.
21-10-14 gestaan. Vanuit Grenoble een behoorlijke klim, maar het is de moeite waard! Hurktoilet en douche aanwezig. We hebben betaald op het gemeentehuis. € 5,00. het is op een mixparking, maar die zijn nu leeg.
21-10-14: alleen gestaan op de parkeerplaats, dat tevens camperplek is. Heerlijk rustig op ruim 1400 m hoogte. Behoorlijke klim, maar goed te doen. 500 meter lopen van de top, waar je een fantastisch uitzicht hebt. Aan de ene kant op de Mont Blanc. Aan de andere kant op het meer. Zeker mooi bij zonsondergang.
19-10-2014 gestaan. Op ruim 1100 m. hoogte. Wij waren de enigen op een geheel verlaten terrein. Goed geslapen. Heerlijk rustig.
18-10-14: Geen echte leuke plek, maar 'te doen'. Veel verkeerslawaai van de wegen ernaast. Geen last gehad van uitrukkende brandweer. Wij stonden wel 'bovenaan'. Daar heb je denk ik meer last van verkeerslawaai dan 'beneden' .
Mooi gelegen, maar weinig plek. De enige plek was vlak voor de WC loosplaats! Geprobeerd op de grote parkeerplaats ernaast, maar die was dermate schuin, dat blokken die niet konden corrigeren. Als deze plek niets is, dan is er niet vlakbij een andere plek!!
Heerlijk rustig op ruim 800 m hoogte. Beetje hellend terrein, maar met blokken te doen. Geen voorzieningen. Steile klim (15% over meerdere kilometers).
Rustige plek bij een meertje met uitzicht op de bergen. We stonden (juli 2014) als enigen. Op bijna 800 meter hoogte. Geen voorzieningen. Behoorlijke klim, maar te doen.
Prima plek om te staan, op het parkeerterrein achter het hek. Bijzonder mooi uitzicht op de heuvel. Heerlijk rustig en vlak onder de kapel op de rots. Geen voorzieningen.
Parkeerplek van de camping is omgebouwd tot 'Camper-camping'. Jammer dat je kunt reserveren en meerdere nachten kunt staan. Daardoor staan er campers uitgebreid en luidruchtig te kamperen. Je staat niet direct aan het IJsselmeer, maar achter de dijk, dus op 200m van het IJsselmeer. Moesten voor 2 personen en hond € 14,00 betalen. Dat is fors. De meeste plekken zijn wel ruim van opzet.
Sitecode: 19650
Zeer klein terreintje, direct achter de afvalbakken en het restaurant van de camping en direct aan een verkeersweg ('s-nachts niet druk). Alleen geschikt voor kleine campers. Fors betalen voor toilet (€3,50 p.p.), zwembad, water vullen en toilet ledigen.
Schitterende plek. Grote ruime plaatsen. Mooi wandelgebied en rustig. Zwembad aan de overkant.
Wij vonden het er niet fris uitzien, met uitzicht op ruim 6 afvalcontainers aan de voorkant en de verkeersweg aan de achterkant, die druk bereden werd.
Wij wilden naar deze plek maar de CP ligt direct naast een intens geurende mesthoop. We zijn maar doorgereden.
Prima plek, wel aan de weg, maar 's nachts weinig verkeer. Mooi wandelgebied. Beetje complex betaalsysteem, maar met wat hulp kom je daar wel uit.
Mooie plek, maar in feite op een gewone arkeerplaats. Groot euvel was de disco. Veel geluidsoverlast, maar na de disco gingen de aangeschoten bezoekers verder met lawaai maken, zwemmen in het meer e.d. Jammer.
CP vlakbij station. De trein begint om 06:30 uur weer te rijden. Is niet storend. Beetje aan de hoge prijs voor het geboden. Centrum Mittenwald is bijzonder leuk! Tegenover het station is een zwembad.
Grote plekken, op een groot terrein met een weids uitzicht over het meer en op de achtergrond de Alpen. Goed sanitair. Rustige omgeving.
Beetje rommelig, maar wel schoon sanitair. Je betaalt € 30,00 (borg voor een sleutel), maar die krijg je terug. Aanmelden bij restaurant op het terrein. Dat is 's- ochtends niet open als je weg wilt. Er komt iemand langs en daar moet je wel bij zijn, want anders krijg je je € 15,00 borg niet terug, of wachten tot restaurant open gaat!
Prima locatie met mooi uitzicht op de hoge Alpentoppen. Schoon sanitair. Geheel geasfalteerd. Ruime plekken.
20-02-2013 gestaan. Lekker rustig: dus op de parkeerplaats direct aan zee. De 'formele' camperplaats in het gras was ook te drassig. Prachtige plek!
Prima plek met uitzicht op Monte St. Michel. Mooi toiletgebouw en douche. Wel wat duur, maar veel goedkoper dan de parking bij Monte St. Michel zelf, waar verder geen voorzieningen zijn. Als je niets afneemt was het tarief € 6,00. Met stroom € 9,50. Gebruik sanizuil: € 3,00.
Mooie plekken, direct achter de dijk gelegen, mooi sanitair. De prijs vonden wij aan de te hoge kant, wij waren EUR 14,00 kwijt (ivm 2 honden). Daar komt dan nog elektriciteit bij en als je wilt douchen moet dat ook apart betaald worden. Geen wifi. Je kunt wel meteen de dijk op, maar verwacht geen klotsende zee. Al met al een mooi plek, maar te duur.
Mooie camperplaats met zeer vriendelijke ontvangst. De verkeersweg aan de andere kant van het Kanaal is wel wat lawaaiig, maar 's-nachts niet. Prachtige toiletvoorzieningen.
Mooie plek - op gras - achter op het jachthaven terrein. De prijs van EUR 14,50 is aan de hoge kant, maar zeker wel waard. Winkels op terrein, zeer mooi toiletgebouw. Lekker rustig.
Wij hebben de steile weg niet durven te nemen. Over de plek zelf dus geen mening. Wel hebben we behoorlijk lopen dwalen in het plaatsje om er te komen. En daar schuilt een gevaar: zelfs met onze kleine camper liepen we bijna vast vanwege smalle poortjes in de stad, eenrichtingsverkeer, nauwelijks kunnen omkeren. De CP wordt niet duidelijk aangegeven.
Een CP op asfalt, die met een slagbooom is afgescheiden van een parkeerplaats bij een ziekenhuis/herstellingsoord. Sanizuil - stroom. Het herstellingsoord heeft een heel mooi zwembad (kuuroord), waar je ook gebruik van kan maken (welness). Daar moet je de camperplaats betalen. Direct gelegen aan een heel mooi park bij het herstellingsoord. Lekker rustig.
Terrein in een oude boomgaard, met mooi uitzicht. Wel stroom, maar de waterkraan was defect. Gaan sanizuil o.i.d. De Boer doet het er een beetje bij. Wekt ook niet de indruk dat hij van de defecte kraan wakker ligt en snel gaat maken. Prijs 10,00 incl stroom. Vlakbij een mooie konijnenren.
Mooie CP, bij een snelstromend riviertje, net buiten het plaatsje. Op zich gratis, alleen stroom betalen (munt halen bij VVV). De langslopende weg (= doodlopend dal) is niet druk, maar overdag wel verkeer van bezoekers. Sanizuil werkt goed.
Leuk terrein met goede combinatie van asfalt en gras voor je camper. Verkeerslawaai valt mee. Bakker op loopafstand. Ligt niet direct in een spectaculaire omgeving, maar het is wel mooi.