@user782847041
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Eenvoudige plek in mooi gebied. Er is een wc en water maar alles is erg gedateerd. Stonden er alleen want de plekken waren bezet door caravans waar zo te zien werkvolk in zit/ zat.
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
wij kwamen aanrijden en wilde even kijken of we hier wilden staan en besloten toch nog even door te rijden mede omdat we nog een winkel zochten die daar niet in de buurt was. toen de beheerder door had dat we door gingen kwam hij er aan en sommeerde ons of we zijn terrein wilden verlaten. nou,na zo'n onvriendelijke opmerking wilden we er al helemaal niet meer staan.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
De plek verdient 5 sterren prachtig gelegen met uitzicht op het meer. Ontvangst was erg vriendelijk. Sanitair vooral de douche is erg primitief maar het is netjes. Alleen doordat er de hele nacht tot ruim 2 uur muziek gedraaid werd en toch wat luidruchtig gesproken werd en ik daardoor niet slapen kon geef ik maar 3 sterren. Het is een veldje waar ons kent ons staat dus gezellig maar denk ook aan je andere gasten. Ook al staan ze er maar 1 nacht.
Juni 2026
Sitecode: 196308
Prima plek, net een week geopend dus alles nieuw en netjes. 2 nachten gestaan waarvan 1 nacht niet geslapen vanwege het hevige noodweer wat over het land trok. Dit plekje vergeten we dus nooit weer. We wensen de beheerder succes met deze prima plek.
bijzondere plek in de natuur met veel privacy. alles aanwezig, prima douches . MAAR let op .. aangeklikt via camper contact en kwamen van ri. Dalfsen dan wordt je op een gegeven moment na een rotonde rechtsaf gestuurd. !!! Maar je moet even verder LINKSAF!!!
Mei 2026
helaas wat een saaie plek staan heel wat campers maar geen mens te zien. lijkt wel een stallingsplaats voor campers. het is gratis maar hier kun je ook geen geld voor vragen. 1 ster meer niet morgen gauw naar huis😉
nou, rijd je een eind om omdat het ons een leuke plek toe leek kom je voor een gesloten hek. plak dan bij de ingang de camperplaats bord af . voelden ons beetje belazerd. daarom 1 ster maar eigenlijk zou het 0 moeten zijn.
met ons busje konden we op de laatste hele krappe plek staan . keurige w c . leuk oud dorpje.
mooie plek maar wat een gedoe erop te komen. moet je eerst kaart opladen met een bedrag en hoe ....geen idee .balen. weggereden.
We hadden mazzel nog 1 plekje vrij. Jammer dat er van de 12 plekken zeker 6 waren waar niemand in zat. Wel goedkoop je camper stallen op deze manier. De weg is ook erg druk,raast de hele dag door tot tegen 22.00 uur .Goed voor 1 nachtje en weer verder de kleine dorpjes met hun mooie kerkjes bezoeken,daar is het op de wegen erg rustig.