• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@user782847041

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We hadden mazzel nog 1 plekje vrij. Jammer dat er van de 12 plekken zeker 6 waren waar niemand in zat. Wel goedkoop je camper stallen op deze manier. De weg is ook erg druk,raast de hele dag door tot tegen 22.00 uur .Goed voor 1 nachtje en weer verder de kleine dorpjes met hun mooie kerkjes bezoeken,daar is het op de wegen erg rustig.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

camping gaf een beetje een verlaten indruk. Stonden er met 4 campers. Gras vrij hoog en door de regen was het drassig. Sanitair keurig! De volgende morgen konden we betalen in het kantoor. Prijs was € 25.00 voor 2 pers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima cp voor 5 euro! nog even centrum ingewandeld maar daar werden we niet vrolijk van net zo triest als het weer vandaag. . wat een leegstand.terug naar de camper en de kachel aan. morgen weer verder!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Na weggereden bij de zeer drukke ander CP in de stad hier gaan staan. Rustige plek waar 15 campers stonden .Geen voorzieningen maar is ook gratis.Geen last gehad van de bouwplaats ernaast. Altstadt vlakbij en natuurlijk bewonderd. Prachtige stad!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Even gekeken maar natuurlijk vol. Ook vonden we het een erg drukke plek. Veel verkeer etc. We zijn naar de andere CP gereden . Heerlijk rustig en vlakbij de Altstadt die prachtig is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij zijn doorgereden wat een drukke plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hier 2 dagen gestaan . Wel omslachtig systeem om op het terrein te komen. Veel reserveringen en daardoor moesten we voor de 2 de nacht op een andere plek staan. Pas om half 12. kwamen we te weten of er nog plaatsen vrij waren anders hadden we weg gemoeten. Ook andere camperaars die wilden blijven moesten "verhuizen". Verder prima plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek. Stonden tegen het land aan met goed uitzicht. Strand op loopafstand. S'avonds nog lang heerlijk weer en muziek gemaakt wat gewaardeerd werd . We kregen van meerdere mensen complimenten en drankjes aangeboden.!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek ,broodjes waren ok. Mooie kerk die gelukkig gerestaureerd wordt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het is omdat we geen betere plek konden vinden en graag wilden rusten maar aantrekkelijk is het bepaald niet. Goed voor een nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie rustige plek. wel aan de prijzige kant 18.00 + 5.80 tax. alleen wc en water. jammer dat er in Duitsland nog zoveel gerookt wordt we zaten constant in de stank van de buren die de ene peuk na de andere op staken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

beetje verlaten gevoel op deze plek.stonden er alleen. sanitair verouderd maar schoon. eigenaar vriendelijk . toen ik vroeg naar de prijs per nacht dat was geen 18 zoals vermeld maar 25 euro!! all in. en omdat ik zei we hebben geen stroom nodig ging er 3 euro af. toch nog een pittige prijs voor wat er geboden wordt. wel mooie fiets en wandel omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We hebben hier 22 sept. gestaan. Eigenlijk verdient het wel meer sterren maar we waren zo teleurgesteld dat de wc en douches afgesloten waren terwijl we juist deze plek gekozen hadden om daar even weer lekker te douchen. Ook de ander camperaars stonden aan de deur te rammelen zonder resultaat. Daar betaal je dan 14,00 euro voor en je komt er pas achter als je betaald hebt en op je plek staat. Nee hier komen we niet weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Best behoorlijke prijs voor de plek. Sta je ook nog tegen allerlei zooi aan te kijken wat onder een afdak staat. Ook moet je voor het douchen betalen wat kan in een zeer gedateerd ruimte. De prullenbakken waren al een tijdje niet leeg gehaald en zaten vol. Hier valt nog wel iets te verbeteren.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Eigenlijk verdient de camperplek 4 sterren daar is niets mis mee maar we kwamen aan op zaterdag direct na de middag en konden ons pas v a 17.00 aanmelden. Bovendien moet je verplicht Pyrmont plus kaarten kopen wat we niet wisten. Daarmee kun je gratis veel doen .In ons geval niets dus want we waren op doorreis en de volgende morgen op tijd verder. Zelfs douchen in het zwembad kon niet want die ging om 18.00 uur dicht.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

op zich prima plek maar stond nu vol caravans en het voelde niet goed. zijn maar doorgereden