@user790938959

prima camping met uitgebreide faciliteiten. sommige plaatsen hebben zelfs een eigen schotelantenne, dus hoef je alleen een kabel aan te sluiten. alles ziet er schoon en verzorgd uit.
Prima plek voor een bezoek aan Berlijn. Treinstation dichtbij. Neem een dagkaart voor 7 euro per persoon. Vriendelijke mensen op deze camperplaats. Voorzieningen simpel maar goed.
Mooi gelegen camping. Vooral aan te raden als overnachting. Het sanitair is schoon en goed onderhouden. Let wel op als je de navigatie gebruikt. Ik werd, met de gegevens van campercontact naar een smalle onverharde weg gestuurd. Dit schijnt regelmatig te gebeuren. De ingang ligt aan de A64 van Malton naar Scarborough. Er staat een bord aan de ingang aan de weg. Maar je rijdt er snel voorbij.
Mooie locatie. Heerlijk gefietst naar de Biesbosch. Alle eerdere beoordeling kloppen helemaal! Nog wel even een tip: neem een muntje van 50 ct mee naar de douche!
Heel vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen met frisse douche en toilet. We kregen een map met informatie over de omgeving. Voor het echte vakantiegevoel kwam er 's morgens een bakkertje met broodjes, vleeswaren en verrukkelijke aardbeien.