@user798155586
ruime plekken, sanitair is schoon maar niet modern. stroom veel te duur. vullen camper op de ingang waar niemand meer langs kan. legen achter in weiland. voor deze prijs hebben we betere campings gehad.
heel slim van de plaats Kivik om op beide toegangswegen een camperparkeerplaats te maken. zo hebben ze in dorp zelf geen last van die bakbeesten. ideaal om dit mooie plaatsje met rokerij en visrestaurants te bezoekenen dag later weer verder te trekken. een groot voorbeeld om al die rijdende, kerende en ongewenst parkerende campers uit dorp of stad te weren.
mooie en schone camping aan een meer. wordt gerund door een vereniging , dus zie je steeds andere mensen in de kiosk/receptie. ‘s avonds komt een ouder stel nog even langs voor de laatkomers. heel gemoedelijk, zoals de Zweden eenmaal zijn. nog nooit zo’n schone camping meegemaakt! plaatselijk bevolking komt hier zwemmen en zonnen. altijd reuring. ze werken met een sleutelsysteem wat je bij vertrek in de bus gooit. in het dorp is een supermarkt .
nogal verwarrende locatie. kan niet vinden waar aan te melden. receptie vh museum heeft er niets mee te maken maar gaf wel de website door: campingfalun.se. daar staat wel alle info. je kan er ook gewoon vrij staan, parkeerruimte genoeg. met een beetje geluk kan je zonder code het sanitairgebouw in. schoon en netjes. water vullen kan maar legen grijs water en cassettetoilet niet. ‘snachts hoor je wel de autoweg.
rustige cp met restaurant ernaast. vergeet niet op tijd linksaf te slaan (klein bordje met camperafbeelding) anders sta je voor het restaurant waar je moeilijk kan keren en je valt deze lieve mensen lastig. een groot nadeeltje is er wel: je staat pal onder de hoogspanningslijnen. maar ja, het is dan wel gratis en dicht bij de Ferry!
mooie locatie, echter de prijs in de app klopt helaas niet want het is 19 euro incl. stroom! dus als je geen stroom nodig hebt betaal je ook 19 euro.
prima plaats voor dit geld. je kan zo zien of er nog plek is, dus hoef je niet eerst op te rijden. kennelijk accepteerde de slagboom meer dan 8 campers want er stonden nog twee tegen het hekwerk. verblijfstijd staat verkeerd in app, moet 72 h zijn. krijg het niet gewijzigd in de app!
mooi zeg, je neemt een groenstrook langs een doorgaande weg en zet er een stekker/betaalsysteem op! veel te duur voor GEEN voorzieningen en GEEN SAFE gevoel. niet eens een slagboom, iedereen kan erop. weer alles goed op slot doen als ja gaat wandelen/fietsen. vakantiegevoel krijg je hier niet want ook het verkeer hoor je goed. wel prima locatie om het meer te bezoeken!
mooi en schoon sanitair (pas vernieuwd) en grote staanplaatsen. je mag ook op de minicamping staan in de schaduw vd grote bomen. de wasmachine en een ruimte om de vaat te doen kwam voor ons goed uit. afval wordt gescheiden. allemaal super. als je wat langer staat hoor je de drukke weg niet eens meer. al bij al een camperplaats die er wel meer mogen zijn: zonder slagboom, zonder camera, geen automatisering die steeds in de soep loopt. Bravo!
deze locatie ligt in een wijk met parkeerproblemen, vandaar kans op auto’s op de cp. wel dicht tegen centrum. voor ons eerste en laatste keer.
bij deze cp kan je het afval prima scheiden maar niet de voorzieningen,qua betaling dan. duurzame camperaar zal zich niet welkom voelen, hoewel hij/zij gewaarschuwd is in de app! vriendelijke eigenaresse, schoon sanitair en ruime plekken. ze heeft 3 plekken op een grasveld, die snel bezet zijn.
locatie is perfect als je tegen kwakende kikkers in de nacht kan ( seizoen). bij veel regen kan je weg zakken en dien je wat onder de wielen te doen. de boer trekt je anders wet eruit. zowat het hele mooie groene hart is van hier uit te bezoeken.
ik geef 4 sterren o.a. vanwege de locatie, de vriendelijke beheerders (ze doen alles met zo’n zes man) en veiligheid achter een dik hek. dit gaat ‘savonds om 19h00 dicht. sani is schoon en plek genoeg op parkeerterrein. aan het water plekken snel bezet. je kan in een rechte streep naar het hele mooie Dordrecht fietsen.
-door grevel niet goed te lopen -door grevel niet te fietsen -door grevel niet cassettetoilet te rollen -geen toiletpapier ook niet aangekondigd -geen vaatwasmogelijkheid -geen heet water te tappen -geen fietsoplaadmogelijlheid -niet aangegeven hoe camper opgesteld dient te worden -norse eigenaar -stoelen zakken weg in grevel -geen afvalscheiding (terwijl iedereen in straat het wel heeft!!??) WEL: zeep, grote plekken, schoon sani.., 24h ticket
gewoon een goede stadscamping gerund door iha jongere mensen.
alles klopt bij deze camperplaats! behalve dat je op een soort openbaar parkeerterrein staat wat eigenlijk gratis zou moeten zijn!! wasmachine 75 kr, droger gratis, douche 5 kr voor 3 min. alles erg netjes, er loopt continu een poetsfee rond. een camping en camperplaats dat precies het noodzakelijke biedt. wij waren totaal 290 kr kwijt met legen, vullen, douchen en wassen. daarom alles bij elkaar 5 sterren. het is wel ver lopen naar sanitair.
ik zie geen enkele belemmering om te staan behalve dat de parkeerplekken te klein zijn voor campers. gewoon kont naar achteren parkeren! na 18h00 kan je er zo staan. inderdaad is 100m. voor deze P een groen veldje in een driehoek van wegen waar je ook kan staan.
deze camping heeft weer de Danisch Camping Award gewonnen. zeer gegund en verdiend, zie andere reviews. echter, ik stoor mij persoonlijk aan het meenemen van slippers naar het toiletgebouw (anders koude voeten), aan het feit dat er overal camera’s hangen, WIFI soms slecht is, de. cassettestortbak moeilijk aangenaam is te gebruiken en tot slot de waterdruk soms erg laag is, kan even duren voor je gevuld hebt dus snel file. was wel volle camping!!
Sitecode: 81970
Hele mooie plek! In een natuurreservaat, je kan heel eind rond het water lopen met continu zicht op de zandbanken en vogels. Geluid weg valt mee. Waarschuwing: er zijn geen uitvoegstroken dus als je wil afslaan en iemand wil de weg op dan sta je meteen stil op de drukke doorgaande weg. Eigenlijk onverantwoord! Van de andere kant sta je stil op de inhaalstrook. Denen rijden voorzichtig en hebben geduld maar hier kunnen ze boos om worden, lijkt me.
Mooie cp aan de rand van de stad maar wel dichtbij centrum. Wij hadden helaas 1 nacht last van harde muziek vanwege Cityrun-festival. De plekken zijn groot, je kan zo je stoelen naast de camper zetten. Wij hebben 1 ster minder gegeven omdat je niet zonder smartphone of PC water of stroom kan afnemen!!?? Je MOET eerst een account aanmaken. Dus ook als je alleen wil legen en vullen zit je met dit gedoe. Lijkt erg op verzamelen van data!
heerlijk rustige camping voor 135 kr per nacht. voor stroom komt er 35 kr bij. douchen voor 10 kr maar soms heb je al meteen warm water. in de bijkeuken 2 spoelbakken met heet water dat helaas door een te kleine boiler wordt geleverd. in de keuken zijn alle voorzieningen om te koken.
hele mooie rustige plek aan het water. zo zijn er veel van deze plekken op het eiland en meestal een toilet erbij en regelmatig een steiger de zee in om lekker te zwemmen. je komt zelden een verkeersbord tegen dat aangeeft dat er niet overnacht mag worden. dus lijkt mij dat het gewoon is toegestaan want zijn nooit lastig gevallen.
je kan hier voor 165 dk staan en soms kan je afpingelen als je geen elektra gebruikt. douches legen/vullen camper inbegrepen. lijkt alsof het gehele toilet/douche/afwas/wasmachine etc. -gebouw wacht op een grote renovatie. op het rieten dak ligt al een groot zeil. staanplekken zeer ruim maar de rest niet zo best.
mooie en rustige, behalve het rijden van veel campers over de kiezelweg, camperplaats. het advies van een eerdere review om eerst een plaats uit te zoeken stoort wel de andere gasten, zeker als de cp (bijna) vol is. vroeg een ticket kopen want snel vol. je kan uitwijken naar camping schuin tegenover aan de hoofdweg. niet veel duurder en als geluk hebt uitzicht op de binnenzee. heb een foto vd tarieven 2021 toegevoegd.
mooie CP maar niet de goedkoopste: 15,60 euro voor 2 pers.. ook hier ging het fout met de autom. toegang: er werd 10 euro te veel afgeboekt. nog erger: de ambtenaar noch ikzelf kan zien wat saldo op pasje is. na veel gedoe met ambtenaar werd slagboom geopend. risico’s zijn dus als volgt: is ambtenaar niet aanwezig kom je er niet af en ambtenaar heeft geen contant geld bij zich! vergeet niet te eten bij Hotel Hof von Oldenburg : zeldzaam lekker
inderdaad de prijs is verdubbeld! de mevrouw vd vvv zuchtte er ook al onder mede door de storingen. maar alles is nu mooi aangelegd met als opmerking dat je de autoweg goed hoort op het gedeelte voorbij de bomen. erg mooie streek en stad. vergeet niet de fietsroute 40,9,98,59,67,40 te rijden: zeldzaam mooi!
het lijkt alsof hondenbezitters elkaar hier opzoeken. Nederlandse beheerder treedt niet op. Duitse man haalt ‘s avonds geld op. een bewoner naast de Cp kwam klagen. Eigenlijk zou deze Cp niet opgenomen moeten worden want minstens 3 huizen binnen 50 m. wij zijn gevlucht voor het honden geblaf maar buren kunnen dat niet!
windmolen alleen bij bepaalde windrichting goed hoorbaar. mooie plekken op grasveld ts de bomen.
De Keite is een rustgevende camping! De vriendelijke eigenaren doen er alles aan om de kampeerplaatsen en omgeving groen te houden. Er wordt zorgvuldig gemaaid om het authentieke landschap op de camping in stand te houden. Het zijn grote kampeerplaatsen welke met bomen, heggen, struiken en wilde bloemen omzoomd zijn waardoor veel privacy ontstaat. Ten koste van kampeerplaatsen is zelfs in het midden van de camping een ruime plek gemaakt om de natuur haar gang te laten gaan. Op de camping zijn alle voorzieningen die in de prijs zijn inbegrepen. Cassette toilet kan geleegd worden in een spat-arm leegpunt. Het legen van grijs water echter dient samen met de eigenaar te gebeuren want het putje is aan de minimale kant (hoort waarschijnlijk ook bij de ‘zoveel mogelijk groen’ -aanpak). Er zijn genoeg plekken die vriendelijk zijn voor schotel en zonnepanelen. Het is ons niet gelukt om WIFI op de kampeerplek zelf te ontvangen, maar we zaten wel in het uiterste puntje. Winkels zijn in de buurt, eventueel kun je lopend naar Markelo! Markelo is een goed startpunt voor fietsen, wandelen en mountainbiken. We hebben hier 4 dagen lang heerlijk genoten.