@user801123365
Prima gestaan hier op de P naast de Stadhalle. Er zijn geen speciale plekken voor campers aangegeven dus moet je eigenlijk een paar parkeerplaatsen in beslag nemen. Er zijn geen voorzieningen, maar je staat dan ook gratis. Totaal geen overlast van de sportschool.
Prima plek voor een overnachting terwijl we op doorreis zijn. Het is inderdaad een nette simpele parkeerplaats, maar wel naast de sinaasappelbomen. Niets mis mee dus. Sympathiek van de gemeente dat je hier gratis mag staan, toch.
Sitecode: 20676
helaas helemaal vol vandaag! 20.2.2025 sommige stonden wel wat breeduit en/of met tafeltje stoeltjes ertussen. jammer. wel een leuke plek. maar kan dus eigenlijk geen sterren geven.
Prima plek zoals hieronder beschreven. Helaas, pindakaas, kwam vanochtend de politie langs om te melden dat je er alleen overdag mag staan en zeker GEEN camping gedrag mag vertonen. ze fotografeerden kentekens en vroegen ID’s. Een ware uittocht volgde. Het stond er dan ook wel heel vol met (voornamelijk) Duitse wohnmobilen. We zijn nu nog met 7 campers over, lekker rustig dus ;-)
we waren hier vorige week voor een aantal nachten. prima en rustige plek, goede faciliteiten en aardige en behulpzame beheerders.
We hebben hier vannacht prima gestaan, heel rustig, al hoorde je ‘s avonds wel het verkeer van de ondergelegen weg. Het is een groot en vlak parkeerterrein naast een parkje en de begraafplaats.