@user80319640
- 2022
Op 15 maart 2025 is deze camping nog steeds gesloten. We stonden voor een dicht hekn nadat telefonisch contact met de camping bij herhaling mislukte.
We zijn hier voor de tweede keer. Daardoor gaat inchecken vlot, want ze bewaren kennelijk je gegevens. Prima plek voor een aantal adgen. Zoals anderen aangeven is het sanitair gedateerd, maar erg functioneel, en prima schoon gehouden. Mooie uitvalsbasis voor deze omgeving, om op de fiets te verkennen. Verder is Blanes een gezellig dorpje. Mooie plek als eerste landingsplek in Spanje bij aankomst, of als laatste plek bij het verlaten van Spanje.
Ook op 15 maart nog steeds gesloten. Bits te woord gestaan aan de telefoon, toen we voor de poort stonden. Deze site beter van de lijst afvoeren. Bovendien zeer slecht te bereiken vanuit het zuiden!
wat hebben wij genoten, tezamen met onze 2 kleinkinderen (10 en 11 jaar) van deze camping aan het water, mooie grote plaats voor de camper en plaats voor een tentje erbij. Goed en schoon sanitair, afwasplaats met warm water. Gratis gebruik van kano’s en skelters. Vriendelijke beheerders. Alleen het restaurant vonden we duur voor hetgeen ze boden. Peter en Tonny
prachtige camping, ligging aan de aube. ruime plaatsen en alles perfect onderhouden. Fantastisch goed sanitair. zeer vriendelijke eigenaar Arnaud, die ook goed Nederlands sprak. Peter & Tonny
zeer positief. schoon sanitair, wasmachines, ruime afwasplaats met warm water. ruime plaatsen in januari, wel staat alles kriskras door elkaar, wat een beetje rommelig lijkt, maar wel zijn charme heeft. Alvor zelf en de omgeving is de moeite waard. vlonderpaden door de duinen bieden uitstekende wandel-fiets mogelijkheden. wij hebben hier 7 dagen heerlijk vertoefd. een aanrader dus. Peter & Tonny
goede vriendelijke ontvangst (Engelstalig). plaats kon je zelf uitzoeken. vrij vlakke plekken, ondanks de regen goed te doen. Sanitair werd perfect onderhouden. 30 minuten wandelen naar Evora. Wat een geweldige plaats met een rijke geschiedenis. Een aanrader. Peter en Tonny
Geweldige CP. Vriendelijke ontvangst door aardig behulpzaam echtpaar. Schoon sanitair. Er werd koffie geschonken in leuke serre, tezamen met andere camperaars. Een aanbeveling waard. Wij komen terug.