@user809866241

2014

Wat wil men nu eigenlijk met deze camperplaats ?? grijswaterafvoer definitief afgesloten! toilet kan je niet legen! Als je alle voorzieningen weghaalt, stop er dan mee! of is het op deze manier makkelijk geld verdienen…

keurig verzorgde camperplaats, echter niet alleen s nachts oordopjes in , ook tijdens de koffie en thee…..Als je hier wilt staan kies dan een plek zover mogelijk van de weg!! Dan maar geen uitzicht!

prima plek! Spoor langs de camperplaats totaal geen last van!! Water alleen 80 liter voor 1€, dus geen kleinere hoeveelheden! Prijs is 10€ en netjes voor z’n plek met stroom.

helemaal eens met vorige review. Heerlijke rustige plek, misschien even wennen. Zeer aardige en behulpzame beheerder. Gewoon proberen deze plek!!

Tegenover het het gebouw waar je koffie ed. kan krijgen staat een meterkast die op slot is, maar aan de achterzijde zitten 2 blauwe contactdozen waar een gewone “stekker” in past. Dus verloopsnoertje naar de 5 polige stekker gebruiken. wij waren hier 24 augustus 2023

er is 1 plek recht/ vlak!! De rest een ramp om op te staan, blokken helpen niet!

Mooie Aldstadt. Zaterdagmiddag winkels om 1.00h dicht, dan is het wel een beetje saai. Het brandweer museum is verrassend en zeker een bezoekje waard!!!

we hebben hier begin augustus gestaan bij 30 graden. Wat is het dan heerlijk om naar het Freibad te kunnen na een dagje fietsen. Wat een ontzettend mooi is de Altstadt van Rottweil. Heel goed gegeten in het Parkhotel. Maar heel erg jammer dat de camperplaats aan een luidruchtige doorgaande weg licht, terwijl er toch voldoende ruimte is voor een rustiger plekje achter op het terrein zou ik zeggen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

nu de 80 DKK, vergeet de enige 160 DKK !! het is geworden.