@user812823701
Wat een fijne plek 🤗 Genoten hebben we van het mooie uitzicht over het Limburgse landschap en zonsondergangen vanaf onze plek . Vriendelijke ontvangst en sanitair is netjes . Heel mooi wandelen/ fietsen vanaf de camping.
Een super mooie camping. Erg vriendelijke ontvangst met welkomst drankje en op alle momenten behulpzaam , indien nodig . Mooie ruime plekken , we mochten zelf een plek uitzoeken. alle voorzieningen erg luxe en vrij nieuw. Een aanrader als je van rust houdt. In een mooi gebied.
prachtige ruime plekken mooi, vrij nieuw sanitair speeltuintje voor de kinderen heel vriendelijk ontvangen en lekker gegeten in het restaurantje bediening heel aardig hele mooie uitzichten vanaf de camping op de bergen . mooi wandel- en fietsgebied . kortom een aanrader
We hebben 4 nachten gestaan met de camper voor de slagboom . een fijne plek hadden we . speciale douche en wc voor de camperaars dichtbij . Grote ( hond vriendelijke - dus ook veel honden ) camping aan het Meer . waarin je kunt zwemmen . alles Top geregeld